Podium

Podium
Uitgesproken stads en overtuigend groen, dat is waar Podium voor staat. Deze voormalige kantorenlocatie transformeert de aankomende jaren naar een dynamisch gebied waar gewoond en gewerkt wordt. In totaal komen er circa 440 nieuwe woningen.

Een unieke stadswijk
Podium wordt met een variatie van woningen, een afwisseling van hoogbouw en laagbouw en een mix van bewoners een onderscheidend en stedelijk deel van Vathorst. Er komen diverse type appartementen en stadswoningen met tuin in verschillende prijsklassen (koop, middeldure huur en sociale huur). Station Vathorst en Winkelcentrum Vathorst liggen letterlijk tegen Podium aan. Ook de uitvalswegen en het buitengebied zijn dichtbij. Daardoor is de ligging van deze nieuwe woonbuurt ideaal.

Groen en dynamisch
Wat Podium minstens zo bijzonder maakt is het groen. De woonbuurt krijgt twee prominente groene ruimtes: de Common Green en het landschapspark. De Common Green loopt als een groene zone door Podium. Hier kun je lekker wandelen, buiten sporten, een balletje trappen met de kinderen of fijn in de zon (of schaduw) zitten. Het landschapspark heeft een belangrijke functie in de waterberging. Hier is volop aandacht voor ecologie en natuur. Met hoogteverschillen en natuurlijke speelelementen wordt dit bovendien een heerlijke plek voor kinderen om te spelen.

Kijk voor het woningaanbod op de website: www.woneninpodium.nl