Bewonersnetwerken

Bewonersnetwerken: door en voor elkaar

Pionieren zit de bewoners van Vathorst in het bloed! In korte tijd zijn verschillende bewonersinitiatieven uitgegroeid tot belangrijke gesprekpartners en betekenisvolle organisaties voor de wijk. Op deze pagina vindt u een inspirerend overzicht. Op deze pagina ook informatie over vrijwilligerswerk.

Vrijwilligersorganisatie

Indebuurt033 coördineert het welzijnswerk en vrijwilligerswerk in Amersfoort. Meer informatie over deze organisatie vindt u hier.

Stichting Present

Stichting Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Zo wil Stichting Present een beweging op gang brengen in de samenleving waarbij meer mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien. Bezoek de website voor meer informatie.

Stichting Vathorstdag

De Vathorstdag is gratis en voor iedereen te bezoeken. Er wordt aan iedereen gedacht; er worden optredens gegeven van de ‘bands’ uit de buurt, demonstraties van verenigingen, er zijn (snuffel) kraampjes en volop kinderactiviteiten. De Vathorstdag wordt elk jaar begin september gehouden rondom de Brinckcluster. Voor meer informatie over de Vathorstdag: Website Vathorstdag

Heeft u zelf ook een nieuw initiatief?

Neem contact met ons op