Welkom nieuwe bewoners

Wij heten u graag welkom!

Elke nieuwe bewoner van de prachtige wijk Vathorst wordt op een bijzondere manier welkom geheten, al sinds de oplevering van de eerste woningen in juli 2002. Wanneer u zich vestigt in Vathorst, ontvangt u een roos en een Goodiebag met onder andere een zorgvuldig samengesteld informatieboekje met nuttige tips en flyers en folders van bedrijven die zich graag bij u bekend maken met interessante kortingen. Dit initiatief wordt gedragen door vrijwilligers en is geïnitieerd door de gezamenlijke kerken in Vathorst en financieel gesteund door de gemeente Amersfoort via de buurtbudgetten van Hooglanderveen en Vathorst.

Nooit een welkomstpakket gehad?

Natuurlijk gaat er wel eens wat mis en kan het zijn dat u geen bezoek heeft gehad. Hebt u het tasje met informatie nog niet ontvangen (nadat u ca. 3 maanden in uw nieuwe woning woont), dan bezorgen wij het alsnog graag bij u. Meld het ons dan even. Bij voorkeur vragen wij u om een mail te zenden naar: hennyrouwhorst@hooglanderveen.net. Als mailen niet mogelijk is, dan kunt u het volgende nummer bellen: 033 –  2538193. Het beste kunt u dit doen voor 9.00 uur ’s morgens of tussen 17.00 en 19.00 uur.

Helpt u mee om nieuwe bewoners welkom te heten?

Enkele enthousiaste bewoners zijn druk bezig om nieuwe bewoners te verwelkomen, maar het wordt steeds drukker. We zijn dan ook nog op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Het inpakken en het bezorgen van de tassen neemt ongeveer 4 X 4 uur per jaar in beslag. U kunt zich voor deze leuke en betrokken taak aanmelden bij Henny Rouwhorst-Arends, tel. 033 – 2538193 (voor 9.00 uur of tussen 17.00 en 19.00 uur) of per mail: hennyrouwhorst@hooglanderveen.net.