Welkom nieuwe bewoners

Wij heten u graag welkom!

Elke nieuwe bewoner van Vathorst wordt op een bijzondere manier welkom geheten, al sinds de oplevering van de eerste woningen in juli 2002.  Als u zich vestigt in Vathorst, ontvangt u een roos en een goodiebag met onder andere een nuttig informatieboekje en flyers en folders van bedrijven die zich graag bij u bekend maken met interessante kortingen. Dit initiatief wordt gedragen door vrijwilligers en is geïnitieerd door de gezamenlijke kerken in Vathorst en financieel gesteund door de gemeente Amersfoort via de buurtbudgetten van Hooglanderveen en Vathorst.

Nooit een welkomstpakket gehad?

Natuurlijk gaat er wel eens wat mis en kan het zijn dat u geen bezoek heeft gehad. Heeft u het tasje met informatie nog niet ontvangen (nadat u ongeveer 3 maanden in uw nieuwe woning woont)? Laat het dan even aan de organisatie weten. Bij voorkeur per mail aan: hennyrouwhorst@hooglanderveen.net. Als mailen niet mogelijk is, dan kunt u het volgende nummer bellen: 033 –  2538193. Dat lukt het beste voor 9.00 uur of tussen 17.00 en 19.00 uur.

Helpt u mee?

Enkele enthousiaste bewoners zijn druk bezig om nieuwe bewoners te verwelkomen, maar het wordt steeds drukker in de wijk en dus neemt het werk toe. De organisatie is dan ook nog op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Het inpakken en het bezorgen van de tassen neemt ongeveer 4 x  per jaar 4 uur in beslag. U kunt zich voor deze leuke en dankbare taak aanmelden bij Henny Rouwhorst-Arends, tel. 033 – 2538193 (voor 9.00 uur of tussen 17.00 en 19.00 uur) of per mail: hennyrouwhorst@hooglanderveen.net.