Bedrijvenpark Vathorst

Het uitgebreide bedrijvenpark in Vathorst

Vathorst kent een bedrijventerrein van ongeveer 30 hectare. Bedrijvenpark Vathorst ligt in de oksel van het knooppunt Hoevelaken. Deels langs de A1 en deels langs de A28. Het bedrijventerrein heeft een directe aansluiting op de A1 bij afslag 13 Amersfoort-Noord. Een aantrekkelijke locatie voor ondernemers om zich te vestigen.

Bedrijven zitten ook in de spraakmakende geluidswal. Dit bespaart ruimte. Daardoor is er meer groen mogelijk. Om als bedrijvenpark goed te kunnen inspelen op de omgeving is het terrein verdeeld in vier plandelen met een eigen ruimtelijke structuur: Langs de Boulevard, De Eilanden, De Geluidswal, De Accenten. Kijk voor meer informatie op de website van het bedrijvenpark.

 

Parkmanagement

Het onderhoud en beheer van het bedrijvenpark Vathorst is in handen van de vereniging van eigenaren (VVE). Hiertoe is een stichting in het leven geroepen die het dagelijks beheer initieert en tot uitvoering brengt. Meer informatie over Parkmanagement is terug te vinden op de website van de stichting.

Bedrijven die inmiddels een vestiging hebben in bedrijvenpark Vathorst zijn onder andere: Prenatal, Karwei, Phonehouse, Ikea, Kees Smit Tuinmeubelen, Mandemakers Keukens en Veenendaal Catering en Partyverhuur.

Een volledig overzicht van de aanwezige bedrijven kunt u hier vinden.