Netwerken

Netwerken in Vathorst

Vathorst is een zeer ondernemende wijk. Niet alleen gebeurt er veel vanuit de winkeliers en de ontwikkelbedrijven, ook veel van de inwoners zijn ondernemer. Ook hier biedt Vathorst verbinding. Dit uit zich onder andere in de Linkedin Groep: Ondernemend Vathorst. Deze Linkedin Groep organiseert regelmatig diverse interessante bijeenkomsten, workshops en presentaties. Ook deelt men kennis, ervaring en elkaars waardevolle netwerk.

Lid worden van de Linkedin Groep Ondernemend Vathorst

Ondernemend Vathorst op Twitter

 
 
 
Lions Club Amersfoort Vathorst

Lions Club Vathorst is een Lions Clubs in Nederland, in 2009 opgericht door Lions Club Hoogland (ook gemeente Amersfoort), die naast Lions Club Amersfoort Vathorst ook verschillende andere clubs heeft opgericht. Lions Club Amersfoort-Vathorst is een bijzondere groep van mensen die allemaal werken of wonen in Vathorst. Zij komen eens in de twee weken bijeen in Ambiance Houtrust in Hooglanderveen. Lions Club Vathorst heeft mannelijke en vrouwelijke leden van alle leeftijden. De doelstelling van Lions Club Amersfoort Vathorst is het ontwikkelen en ondersteunen van goede doelen in en rond Vathorst en daarbuiten. Daarnaast zijn de onderlinge vriendschappen en contacten een belangrijke basis om dit mogelijk te maken.

Meer informatie Lions Club
 
 
 
De Ronde tafel Amersfoort

De Ronde Tafel Amersfoort is een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert. Daarnaast stimuleert de Ronde Tafel het delen van kennis en ervaringen onder leden.  Centraal staat verder het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap. De Ronde Tafel is een club voor mannen tussen de 25 en maximaal 40 jaar. Een actief lid van de Ronde Tafel kan veel aan zijn lidmaatschap hebben. Tweemaal per maand worden er tafelavonden gehouden. Verder zijn er regelmatig bijeenkomsten rond boeiende thema’s.

Meer informatie ronde Tafel Amersfoort