Cultuurhuis ICOON

Cultuurhuis ICOON

ICOON is een fraai ontworpen multifunctioneel gebouw, gevestigd in het winkelcentrum van Vathorst. ICOON biedt huisvesting aan het Vathorst College, ICOONtheater, Scholen in de Kunst, Stichting Kinderopvang Amersfoort en Bibliotheken Eemland. Een werk van Ram Katzir ‘Boa eet oma’ siert het geheel vernieuwde plein waaraan het gebouw ligt.

Zaal huren?

Binnen ICOON is ICOONtheater de ideale locatie om een zaal te huren voor concerten, voorstellingen, vergaderingen of netwerkbijeenkomsten. Het team is helemaal ingesteld op het organiseren van evenementen in alle soorten en maten. Naast de theaterzaal zijn er diverse kleinere zalen en vergaderruimtes, en natuurlijk een foyer voor een hapje en een drankje. Bezoekers vinden er de warme theatersfeer die net even dat extraatje geeft en er zijn nog meer pluspunten: goede bereikbaarheid zowel per openbaar vervoer als per auto en gratis parkeren. Meer info? Mail naar info@icoontheater.nl

ICOONtheater
Leeghwater 1-3
3825 MR Amersfoort
033 496 82 21

website

Scholen in de Kunst

Scholen in de Kunst verzorgt op de locatie ICOON kunsteducatie op het gebied van dans, theater, muziek, beeldende kunst en schrijven. Voor meer informatie kunt u de website raadplegen.