Cultuurhuis ICOON

Cultuurhuis ICOON

ICOON is een fraai ontworpen cultuurhuis en theater, gevestigd in het winkelcentrum van Vathorst. In het gebouw zijn verschillende kunstwerken te zien van onder andere Krijn de Koning, Hans van Bentem en Martin en Inge Riebeek. Een werk van Ram Katzir ‘Boa eet oma’ siert het plein voor de centrale entree.

Zaal huren?

Het is mogelijk om in ICOON een zaal te huren voor zakelijke of culturele evenementen. De prachtige theaterzaal en de foyer staan ter beschikking voor het organiseren van evenementen. Als uw organisatie wil beschikken over verschillende ruimtes, dan zijn de creatieve werkruimtes (dans, theater, beeldend) en vergaderruimtes daarvoor zeer geschikt. Meer info? Mail naar info@icoonamersfoort.nl.

Scholing

Door de intensieve samenwerking, de creatieve mogelijkheden en de kennis van vakdocenten van Scholen in de Kunst levert het Projectbureau een kunstzinnige beleving op maat. ICOON biedt huisvesting aan het Vathorst College, Scholen in de Kunst, Stichting Kinderopvang Amersfoort en Bibliotheken Eemland.

Cultuurhuis Icoon
Leeghwater 1-3
3825 MR  Amersfoort
033 496 82 21
website