Informatiecentrum

Informatiecentrum

Dé plek waar u welkom bent met vragen over Vathorst. Het i-Centrum is er op gericht iedereen te informeren over alles wat met de wijk te maken heeft, zoals: woningbouwprojecten, vrije kavellocaties, voorzieningen, verkeer, kunst en cultuur en toekomstige ontwikkelingen.

Grote blikvanger is de maquette van Vathorst, die in één oogopslag laat zien hoe Vathorst is opgebouwd en waar de ontwikkelingen plaatsvinden. Bovendien is er een groot beamerscherm waarop beeldmateriaal over/van de nieuwe wijk of andere actuele onderwerpen kan worden afgespeeld of vertoond.

Bekijk hier de digitale brochure over het i-Centrum.

Voor groepen

Het i-Centrum Vathorst is een prima startpunt voor verkenningen van Vathorst. Excursies onder leiding van een deskundige gids kunt u hier boeken. Daarnaast wordt het i-Centrum verhuurd voor onder meer (aan de ontwikkelingen gerelateerde) vergaderingen, lezingen, tentoonstellingen, etc.

Alle verkoopmanifesaties vinden plaats in het i-Centrum. Ook worden er door het Informatiecentrum activiteiten georganiseerd, zoals rondleidingen op de fiets die u onder deskundige begeleiding door heel Vathorst brengen. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

Adres, contact en openingstijden:

 i-Centrum Vathorst  Woensdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur
 Veenslagen 2  Zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur
 3825 RV  AMERSFOORT  Zondag van 12.00 tot 16.00 uur
 033-4511012  e-mail  Voor bezoek op andere momenten kunt u een afspraak   maken.
 Op maandag en dinsdag en op feestdagen gesloten.