Beleef Vathorst

Magazine over wonen in Vathorst

Het magazine verschijnt drie keer per jaar en richt zich op alles wat er te beleven is in Vathorst op het gebied van nieuwe plannen, wonen, horeca, evenementen, vrije tijd & sport, kinderen, winkelen, kunst & cultuur, etc.  In elk nummer staat een thema centraal.

Nummer 42 (december 2018) heeft als thema ‘Duurzaam Vathorst’. In dit nummer interessante artikelen over o.a. gasloos bouwen in Laakse Tuinen,  woningprojecten in Waterdorp (Paal 1 en Paal 17) en over de klimaatbestendige P&R in Laak3. Maar ook  artikelen over woongroep Centro Vida,  EWT ondernemer in windturbines, een verslag van WorldCleanUpDay in de wijk en hoe het werkt als je eet uit je eigen tuin! Dit alles naast de gebruikelijke rubrieken Thuis kijken, Column van wethouder Astrid Janssen en De dag van..dit keer van Daphne Bartels van de Kas in het BROnpark.  Nieuwsgierig? In de wijk staan op diverse punten witte zuilen waarin het magazine gratis wordt aangeboden.

Klik hier om Beleef Vathorst 42 digitaal te bekijken 

Bent u geïnteresseerd in Beleef Vathorst, maar woont u niet in de wijk? Dan kunt u een mailtje sturen naar Ontwikkelingsbedrijf Vathorst onder vermelding van uw naam, adres en de woorden Beleef Vathorst. U ontvangt dan het laatste nummer thuis.

Blader door de edities...