Beleef Vathorst

Magazine over wonen in Vathorst

Het magazine verschijnt drie keer per jaar en richt zich op alles wat er te beleven is in Vathorst op het gebied van nieuwe plannen, wonen, horeca, evenementen, vrije tijd & sport, kinderen, winkelen, kunst & cultuur, etc.  In elk nummer staat een thema centraal.

Nummer 41 (augustus 2018) heeft als thema ‘Achter de schermen’. In dit nummer interessante artikelen over o.a. Schermgebroken.nl, de onderneming van de jonge Niels Bruinsma, de woningbouwplannen in Laak 3 en de activiteiten van de gebiedsmanager Vathorst. Maar ook een artikel over Laakse Tuinen, het nieuwe deelplan in De Laak, waar bijna 1.000 nieuwe woningen zullen komen en een achtergrondartikel over het plaatsen van een geluidsscherm langs het spoor. Dit alles naast de gebruikelijke rubrieken Thuis kijken, de Tuin, Column en In gesprek dit keer met Dennis van Ophem van Sloepverhuur Vathorst. Nieuwsgierig? In de wijk staan op diverse punten witte zuilen waarin het magazine gratis wordt aangeboden.

Klik hier om Beleef Vathorst 41 digitaal te bekijken 

Bent u geïnteresseerd in Beleef Vathorst, maar woont u niet in de wijk? Dan kunt u een mailtje sturen naar Ontwikkelingsbedrijf Vathorst onder vermelding van uw naam, adres en de woorden Beleef Vathorst. U ontvangt dan het laatste nummer thuis.

Blader door de edities...