Beleef Vathorst

Magazine over wonen in Vathorst

Het magazine verschijnt drie keer per jaar en richt zich op alles wat er te beleven is in Vathorst op het gebied van nieuwe plannen, wonen, horeca, evenementen, vrije tijd & sport, kinderen, winkelen, kunst & cultuur, etc.  In elk nummer staat een thema centraal.

Nummer 40 (april 2018) heeft als thema ‘Aan tafel’. In dit nummer leuke artikelen over o.a. Proof Bakery, een nieuwe bijzondere onderneming in het winkelcentrum en over Rob’s kaas en lekkernij die een 1e lustrum in Vathorst beleefde. Maar ook een artikel over Laakse Tuinen, het nieuwe deelplan in De Laak, waar bijna 1.000 nieuwe woningen zullen komen, over de behandeltafel van de fysiotherapeut en over de filosofie rondom tafels in een leuke column. Nieuwsgierig? In de wijk staan op diverse punten witte zuilen waarin het magazine gratis wordt aangeboden.

Klik hier om Beleef Vathorst 40 digitaal te bekijken

Bent u geïnteresseerd in Beleef Vathorst, maar woont u niet in de wijk? Dan kunt u een mailtje sturen naar Ontwikkelingsbedrijf Vathorst onder vermelding van uw naam, adres en de woorden Beleef Vathorst. U ontvangt dan het laatste nummer thuis.

Blader door de edities...