Beleef Vathorst

Magazine over wonen in Vathorst

Het magazine verschijnt drie keer per jaar en richt zich op alles wat er te beleven is in Vathorst op het gebied van nieuwe plannen, wonen, horeca, evenementen, vrije tijd & sport, kinderen, winkelen, kunst & cultuur, etc.  In elk nummer staat een thema centraal.

Nummer 44 (augustus 2019) heeft als thema ‘Van alle markten thuis’.  In het magazine staan artikelen over de vele woningbouwprojecten die momenteel in verkoop zijn; in Laak3, in Velden 2C, in Waterdorp en Laakse Tuinen. Aan Waterdorp is een dossier gewijd met allerlei leuke foto’s en verhalen van (toekomstige) bewoners en de redactie mocht er binnenkijken in een uniek huis. Natuurlijk komt er een ondernemer aan het woord, maar ook een juf en een meester van De Marke. De organisatoren van de Bergenrommelroute vertellen waarom ze dit evenement zo graag organiseren in hun wijk en de tuin zonder hittestress is een tuin zonder al te veel stenen. Dat wordt uitgelegd in de rubriek De Tuin. Verder maken we kennis met de buurtsportcoach en een smaakmaker. Nieuwsgierig? In de wijk staan op diverse afhaalpunten witte zuilen waarin het magazine gratis wordt aangeboden.

Klik hier om Beleef Vathorst 44 digitaal te bekijken 

Bent u geïnteresseerd in Beleef Vathorst, maar woont u niet in de wijk? Dan kunt u een mailtje sturen naar Ontwikkelingsbedrijf Vathorst onder vermelding van uw naam, adres en de woorden Beleef Vathorst. U ontvangt dan het laatste nummer thuis.

Blader door de edities...