Beleef Vathorst

Magazine over wonen in Vathorst

Het magazine verschijnt drie keer per jaar en richt zich op wat er te beleven is in Vathorst op het gebied van nieuwe woningbouwplannen, wonen, horeca, evenementen, vrije tijd & sport, kinderen, winkelen, kunst & cultuur, etc.  In elk nummer staat een thema centraal.

Nummer 45 (december 2019) heeft als thema ‘Uit de kunst’. Het is een afwisselend nummer geworden met een artikel over kunstschilder Renate Munnike, over het cultuurprofiel van het Vathorst College en bijvoorbeeld over een ondernemende Vathorster die vanuit tekeningen denkt. Maar je kunt ook lezen over CCNL in aanbouw, het kunstdepot van o.a. het Rijksmuseum op locatie Podium en over de bruggen in De Laak die ware kunststukjes geworden zijn. In de vaste rubrieken Thuis kijken en De Tuin laten bewoners van de markante groene woning aan de Dugerdamhaven èn kopers van een vrije kavel in Waterdorp zien hoe zij wonen en waar zij trots op zijn. De Kamers gaat weer open en dat is natuurlijk goed nieuws voor de wijk! Dit bijzondere theatergebouw is bij uitstek geschikt voor mooie voorstellingen en een interessante programmering. U leest erover in dit nummer. De redactie wenst u veel leesplezier!

Klik hier om Beleef Vathorst 45 digitaal te bekijken 

Bent u geïnteresseerd in Beleef Vathorst, maar woont u niet in de wijk? Dan kunt u een mailtje sturen naar Ontwikkelingsbedrijf Vathorst onder vermelding van uw naam, adres en de woorden Beleef Vathorst. U ontvangt dan het laatste nummer thuis.

Blader door de edities...