Beleef Vathorst

Magazine over wonen in Vathorst

Het magazine verschijnt drie keer per jaar en richt zich op alles wat er te beleven is in Vathorst op het gebied van nieuwe plannen, wonen, horeca, evenementen, vrije tijd & sport, kinderen, winkelen, kunst & cultuur, etc.  In elk nummer staat een thema centraal.

Nummer 43 (april 2019) heeft als thema ‘In de mode’. In dit nummer interessante artikelen over o.a. zelf bouwen in Laakse Tuinen, Koopmanskade in Laak3 en over de 1e triathlon die in Vathorst georganiseerd wordt. Maar ook artikelen over ondernemen in de mode en in speciaal bieren, over de nieuwe sport padel, mindfull rennen en wandelen en over het nieuwe Medisch Centrum Vathorst aan de Heideweg. Dit alles naast de rubrieken Thuis kijken, Kennismaken -dit keer met de voorzitter van de winkeliersvereniging Vathorst- en Smaakmakers waarin Vathorsters van allerlei origine hun favoriete recept met u delen. Nieuwsgierig? In de wijk staan op diverse afhaalpunten witte zuilen waarin het magazine gratis wordt aangeboden.

Klik hier om Beleef Vathorst 43 digitaal te bekijken 

Bent u geïnteresseerd in Beleef Vathorst, maar woont u niet in de wijk? Dan kunt u een mailtje sturen naar Ontwikkelingsbedrijf Vathorst onder vermelding van uw naam, adres en de woorden Beleef Vathorst. U ontvangt dan het laatste nummer thuis.

Blader door de edities...