Nieuws

Zomertip: recept voor een zomeravond

Met dit heerlijke weer zorgen koude gerechten voor verfrissing! Maak eens een keer wat anders en kies voor chevice, een Peruaans visgerecht. Dat gerecht is de nationale trots van Peru en staat bovenaan de top 10 lekkerste internationale gerechten op YouTube. In ons online magazine vertelt Pilar van der Ham over dit smakelijke gerecht.

Op het terras

In Vathorst zijn er ook vele gezellige restaurants waar je op het terras van de zon en een hapje en drankje kunt genieten. We geven een paar suggesties. Voor het volledige overzicht, check de website.

Ambiance Houtrust
De Mangerie, het restaurant van Houtrust, biedt net als het gezellige terras plaats aan 60 gasten, waarvan 24 in de knusse serre. Daar is het lekker intiem dineren. Laat u verrassen door de keur aan heerlijke gerechten die onze koks u voorschotelen.

Hey!Pannenkoek
HEY!Pannenkoek is een gezellige pannenkoekenboerderij in Amersfoort waar kwaliteit en mooie producten voorop staan. De pannenkoeken worden op een ambachtelijke manier gebakken in een open keuken en er wordt gewerkt met verse producten en streekproducten.

Restaurant de Hebberd
Restaurant De Hebberd staat voor lekker gezellig. Met een groot aanbod aan voor-, hoofd- en nagerechten is er voor ieder wat wils. Je vindt de Hebberd op de Bergenboulevard.

Bekijk ook...