Nieuws

Werkzaamheden Lovink

De komende periode richt Ontwikkelingsbedrijf Vathorst het Lovink en de Paulinapolder opnieuw in. Het totale werkgebied is onderverdeeld in een aantal werkvakken.

Vanaf dinsdag 30 mei a.s. start Meijerink met het werkvak B3. Dit werkvak omvat de Lovink, tussen de doorsteek naar de Laakboulevard en sporthal ICOON. Hier wordt het straatprofiel opnieuw ingericht, waarbij ook de asfaltconstructie wordt vervangen. De werkzaamheden worden gecombineerd met het werkvak B2 dat al in uitvoering is. Onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden of weersomstandigheden duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 7 juli a.s.

Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan binnen de werkvakken afgesloten voor het verkeer. Verkeer (vracht-/auto en brom-/fiets) wordt met borden omgeleid. Het station en de omliggende woningen en panden blijven toegankelijk voor voetgangers. Ook de fietsenstallingen bij het station blijven bereikbaar. Alle bushaltes op het stationsplein zijn buiten gebruik. Voor lijn 101 is een tijdelijke eindhalte ingericht op de Terschellingkade. De overige buslijnen halteren op bushalte Vrouwenpolder. Op het Lovink zijn tijdelijke uitstaphaltes aangelegd. Daardoor is tijdelijk alleen eenrichtingsverkeer mogelijk tussen de druppelrotonde Vrouwenpolder en de doorsteek met de Laakboulevard. Tijdens de werkzaamheden zijn alle parkeerplaatsen aan het Lovink buiten gebruik.

 

 

Bekijk ook...