Nieuws

Werkzaamheden Laan van Bovenduist

Vanaf maandag 11 september a.s. start onze aannemer Smink Infra met de definitieve inrichting van de eerste fase van de Laan van Bovenduist. Het gaat om de zuidwestelijk gelegen rijbaan tussen de Ammerzodenlaan en Tatra. Het werkvak is met rood in de situatietekening weergegeven. Binnen dit werkvak wordt het definitieve asfalt op de rijbaan aangebracht. Verder wordt voorlangs Tuin 21 (gedeeltelijk) en Tuin 22 het vrijliggend fietspad in asfalt aangelegd. Tot slot worden de groenstroken gereed gemaakt, zodat aankomende winter diverse bomen kunnen worden geplant. De werkzaamheden duren tot begin november en zijn mede afhankelijk van de weersomstandigheden in deze periode.

Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden wordt het werkvak afgesloten voor al het verkeer. De volgende bereikbaarheidsmaatregelen worden getroffen (zie hiervoor ook de situatietekening):
– Zwarte pijl: de noordoostelijke rijbaan van de Laan van Bovenduist wordt verbreed en voor verkeer in twee richtingen ingesteld;
– Paarse pijl: de bewoners van Tuin 21 en 22 kunnen via de Pyreneeën en de noordoostelijke rijbaan van de Laan van Bovenduist de wijk verlaten;
– Blauwe pijl: fietsers vanaf de Ammerzodenlaan en Tiellaan richting Laakboulevard/ Bergenboulevard worden omgeleid via Tiellaan, Wamellaan naar het kruispunt K2.

Bekijk ook...