Nieuws

Werkzaamheden inrichting Hogesteeg

Vanaf maandag 16 november start Smink Infra met de definitieve inrichting van de Hogesteeg in Waterdorp. Het gaat om het gedeelte tussen de Baak van Wijk aan Zee en de autobrug bij de Baak van Yerseke. De exacte locatie van het werkvak is op de situatietekening weergegeven. Het tijdelijk asfalt wordt verwijderd en de definitieve klinkerbestrating wordt aangebracht. De bermen worden afgewerkt en de toegangsdam naar de aangrenzende twee woningen wordt op de Hogesteeg aangesloten. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 11 december a.s.

Bereikbaarheid aangrenzende woningen
Het werkvak wordt afgesloten voor al het doorgaand verkeer. De ontsluiting van Paal 17 (10 fabriekswoningen) en de voordeuren van de naastgelegen twee woningen blijven bereikbaar. In de eerste weken is de bereikbaarheid vanaf de zuidkant georganiseerd en in de laatste weken vanaf de noordkant.

Bereikbaarheid
• Door deze werkzaamheden kan het bestemmingsverkeer van en naar de Baak van Yerseke geen gebruik maken van de ontsluiting naar de Hogesteeg. Dit betekent dat de Baak van Yerseke vanaf de Baak van Terneuzen tijdelijk voor twee richtingenverkeer wordt ingesteld.
• Het doorgaand verkeer vanaf rotonde 5 naar Waterdorp en visa versa wordt via de Baak van Breskens en Baak van Renesse geleid. Deze omleidingsroute staat met rode pijlen in de situatietekening weergegeven.

 

 

Bekijk ook...