Nieuws

Werkzaamheden in De Bron

De Straat van Messina en het Victoriameer zijn ingericht met tijdelijk asfalt. Nu de laatste woningen opgeleverd zijn kan de definitieve bestrating worden aangebracht. In verband met de bereikbaarheid van de woningen en het scholencluster in De bron, wordt gefaseerd gewerkt. Het Victoriameer is voor het autoverkeer een belangrijke toegangsweg naar de scholen. Om de overlast tot een minimum te beperken, worden de werkzaamheden aan het Victoriameer grotendeels in de meivakantie uitgevoerd. 

Woningen te voet bereikbaar
Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren wordt de rijbaan binnen het werkvak per fase afgesloten. De stoepen worden niet afgesloten, zodat voetgangers vrije doorgang hebben tijdens de werkzaamheden en de aangrenzende woningen altijd te voet bereikbaar zijn. De alternatieve routes voor het autoverkeer staan hier aangegeven.

Als een wegvak wordt afgesloten is het niet meer mogelijk om met de auto bij de aangrenzende woningen te komen. Bewoners en bezoekers wordt verzocht om auto in die periode in één van de nabij gelegen parkeerkoffers te parkeren. Bewoners aan het betreffende werkvak worden via de aannemer (Smink Infra) minimaal één werkdag voor afsluiting op de hoogte gesteld van de definitieve datum waarop hun straat wordt afgesloten.

 

Fasering

Data start werkzaamheden

Data gereed

Doorlooptijd

Fase 1

dinsdag 18 april

vrijdag 5 mei

3 weken

Fase 2a

maandag 8 mei

vrijdag 24 mei

3 weken

Fase 2b

maandag 29 mei

vrijdag 23 juni

4 weken

Fase 3

maandag 12 juni

vrijdag 23 juni

2 weken

Fase 4

maandag 19 juni

vrijdag 7 juli

3 weken

Fase 5

maandag 10 juli

vrijdag 21 juli

2 weken

 

Bekijk ook...