Nieuws

Werkzaamheden Heideweg

De sloop van de ‘Van Bekkumhal’ aan de Heideweg 55 is afgerond en het terrein is gesaneerd. Binnenkort wordt gestart met het aanleggen van een nieuwe toegangsweg naar VV Hooglanderveen. Voor fietsers komt er een vrijliggend fietspad en de bestaande watergang langs de voetbalvelden wordt verbreed. Het voormalig terrein van de ‘Van Bekkumhal’ wordt geschikt gemaakt voor kleinschalige woningbouw. 

Heideweg afgesloten 
Op maandag 1 mei a.s. start de aannemer met werkzaamheden aan de Heideweg, ter voorbereiding op de nieuwe weg- en fietsaansluitingen. Om deze werkzaamheden mogelijk te maken wordt de Heideweg afgesloten en het verkeer omgeleid over een tijdelijk verharding. Naar verwachting kan de Heideweg 5 mei einde dag weer opengesteld worden voor het verkeer. 

Overige werkzaamheden
De overige werkzaamheden vinden plaats op het voormalig terrein van de gesloopte ‘Van Bekkumhal’. Tijdens de werkzaamheden zal VV Hooglanderveen bereikbaar blijven voor fietsers en auto’s, via de huidige route over het asfalt achterlangs de woningen aan het Sterrebos. De nieuwe toegangsweg met fietspad zal volgens planning gereed zijn voor de bouwvak. Aansluitend wordt de oude asfaltverharding verwijderd en het bouwterrein verder afgewerkt.

Bekijk ook...