Nieuws

Werkzaamheden Caraïben

Vanaf maandag 10 juli a.s. start aannemer Smink Infra met de definitieve inrichting van het laatste stukje Caraïben. Het gaat om het gedeelte vanaf de bocht tot aan rotonde 13. Hier ligt nog steeds tijdelijk asfalt op de rijbaan. Dit asfalt wordt verwijderd en de definitieve klinkerbestrating wordt aangebracht. De werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd. De fasering met de bijbehorende data zijn op het kaartje weergegeven. Per fase wordt de rijbaan binnen het werkvak afgesloten. Het voetpad langs het werkvak blijft toegankelijk.

Bereikbaarheid parkeerterrein
De werkzaamheden zijn bewust in deze periode gepland omdat  de schoolvakanties dan zijn gestart. Tijdens de werkzaamheden blijft het grote parkeerterrein bij het zwembad bereikbaar voor autoverkeer.

• Tijdens fase 1 kan het autoverkeer naar en van het grote parkeerterrein via de Heideweg en Caraïben rijden. Dit is met een blauwe pijl in de afbeelding weergegeven.
• Tijdens fase 2 kan het autoverkeer naar en van het grote parkeerterrein via een tijdelijke route langs het skatepark rijden. Dit is met een paarse pijl in de afbeelding weergegeven.

Het doorgaand verkeer tussen de Heideweg en rotonde 13 kan via de Valutaboulevard en rotonde 14 rijden.

Bekijk ook...