Nieuws

Waterwoningen in verkoop

Nabij rotonde zeven, worden acht geschakelde twee-onder-één-kap-woningen en twee eindwoningen gerealiseerd door Schoonderbeek BV. De acht twee-onder-één-kap-woningen zijn nu in verkoop. De zogenaamde ‘waterwoningen’ komen  op het bouwperceel aan de Veenweg (ter plaatse van de Cathalijnepolder) en worden geschakeld door een ruime berging. De achterkant van de woningen ligt aan de Veenweg langs een (nog te realiseren) watergang. De straatkant waar de entree komt, bevindt zich aan de noordkant van het bouwperceel.

Alle woningen hebben de keukenruimte aan de entreekant van de woning op de begane grond. De woonkamer grenst aan het water en laat door de grote raamoppervlakken veel licht binnen. Via de openslaande deuren is het ruime terras te bereiken. Hier kunt u van de zon genieten tot zonsondergang, door de ligging op het zuidwesten. Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De ruime zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Het totale woonoppervlak is 142 m².

Alle woningen beschikken over een parkeerplaats op eigen terrein, maar in de omgeving zijn ook voldoende openbare parkeerplaatsen  aanwezig. Koopsom: € 445.000,- v.o.n. Inschrijven voor deze woningen is mogelijk tot 18 februari.

Aantal woningen: 8
Woonoppervlak: 142 m²
Perceeloppervlak: 142 m²
Inhoud: 455 m³

Voor meer info bekijk de website.

Bekijk ook...