Nieuws

Wat gaat u doen om de lente in Vathorst te vieren? Enkele tips!

 

De lente is in het land, ook in Vathorst. Hoewel het begon met sneeuw en temperaturen onder nul, is het toch echt officieel lente! Hoe kunt u dit seizoen van nesten bouwen, nieuw leven en groen het beste vieren in Vathorst? Wij geven u graag enkele tips!

De lente op De Laak

Als de zon begint te schijnen, de vogels fluiten en de bomen hun groen terugkrijgen, is het heerlijk om een boottochtje over De Laak te maken. Op sommige plekken aan de oevers van De Laak zijn meerpalen geplaatst, zodat u het bootje kunt aanmeren en een gezellige picknick kunt organiseren.

Wandelen door Vathorst

De lente kan natuurlijk ook gevierd worden met een lekkere wandeling door al het groen dat de wijk kent. De kenmerkende houtwallen, die al in de Middeleeuwen werden aangelegd door boeren als erfscheiding, de vele bomen die weer in bloei komen en de eenden en zwanen die in de grachten hun jongen voeren; er is meer dan genoeg te zien. Ook kunt u bij Waterdorp de polder in lopen, waar de kalfjes en de lammetjes in de wei u tegemoet komen. Kortom, genoeg te wandelen deze lente!

Vathorster Idee Café

Wellicht heeft u zelf een goed idee en wilt u iets organiseren om de lente te vieren? Dat kan in Vathorst heel goed. Daar is het Vathorster Idee Café voor. Elke vrijdagmiddag van 14:00 tot 16:00 kunt u binnenlopen aan de Oceaan 10 in Vathorst om het idee voor te leggen en te delen met andere enthousiaste bewoners en vrijwilligers.

Meer weten over wonen in Vathorst?

Wilt u informatie over de nog te ontwikkelen projecten? Wilt u meehelpen een evenement te organiseren of anderszins vrijwilligerswerk doen in de wijk? Lees er alles over in onze nieuwste editie van ‘Beleef Vathorst’, mail ons dan of bel met 033-4511010. OBV brengt u in contact met de juiste mensen.

 

Lente-Vathorst

Bekijk ook...