Nieuws

ViVa Vathorst Grachtenfestival

De tweede editie van ViVa Vathorst Grachtenfestival barst los op zaterdag 3 juni!  Van 13:30 tot 23:00 uur geniet je van muziek vanaf het water of de kades van de Durgerdamhaven en Terschellingkade. Met de toevoeging van een festivalmarkt, meer foodtrucks en kinderactiviteiten wordt het ViVa Vathorst Grachtenconcert uitgebreid tot een echt Grachtenfestival.

Overdag is het podium voor talent uit de wijk in samenwerking met Scholen in de Kunst. Bijzonder is het optreden van de drie Amersfoortse jongeren die meededen aan de tv-show Ministars. Eind van de middag zorgt There You Go voor het ultieme festivalgevoel. Het avondprogramma bestaat uit optredens van Mohr & More, DJ Hess en Rondje Doe Maar. Het programma wordt afgesloten met een meezingfestijn door zanger Bastiaan Ragas en de, bijna 100% Amersfoortse, BasBand.

Vaar naar het evenement met je eigen bootje, of kom gewoon op de fiets of lopend vanaf het station en zoek een plekje op de kade. Geniet met een drankje en een hapje van het gevarieerde programma. De entree is gratis.


There You Go

 

Kijk op de website van de organisatie voor leuke filmpjes van de eerste editie in 2022.

 

Locatie:

Muziekfestival
Durgerdamhaven

Vathorst

Tijdstip:

03-06-2023 13:30
03-06-2023 23:00

Bekijk ook...