Nieuws

Vathorst krijgt Grachtenconcert met Diggy Dex

Op zaterdag 18 juni 2022 vindt het eerste ViVa Vathorst Grachtenconcert plaats. Dit wordt georganiseerd aan de Durgerdamhaven in De Laak. Overdag is het podium voor jong talent uit de buurt (in samenwerking met Scholen in de Kunst) en ’s avonds treden diverse Amersfoortse bands en DJ’s op. Headliner is de Amersfoortse rapper, zanger en liedjesschrijver Diggy Dex.

Initiatiefnemer Annemiek van Raalten: ‘We wonen hier nu een aantal jaren en vinden dat het tijd wordt dat de buurt echt gaat leven! Er wonen 26.000 mensen in onze wijk en we verdienen een eigen jaarlijks festival. Het concept lijkt op Prinsengrachtconcert, maar dan in een modern jasje met muziek van deze tijd. Bootjes op het water, mensen langs de kade, foodtrucks en festivalsfeertje. Met dit unieke publieksevenement willen we Vathorst op de kaart zetten!’

Vaar naar het evenement met je eigen bootje, of kom gewoon op de fiets of lopend vanaf het station en zoek een plekje op de kade. Geniet met een drankje en een hapje van het gevarieerde programma. Vanaf 15:00 uur treden jonge talenten op in verschillende formaties. Deze artiesten zijn geselecteerd door Scholen in de Kunst. Vanaf 18:00 uur treden de United Sisters op. Later op de avond speelt de disco-, pop- en soulband Xite. Het programma wordt afgesloten met het optreden van Diggy Dex. De toegang is gratis. Voor meer informatie check de website van de organisatie.

 

Bekijk ook...