Nieuws

Start verkoop Paal 2 en 3 Waterdorp

Op 20 februari start de verkoop van Paal 2 en 3 in Waterdorp, Laak 2A. Paal 2 en 3 bestaan in totaal uit 23 woningen rond een groen binnengebied met ruimte om te parkeren en te spelen in de binnentuin. Diverse huizen hebben een voortuin, die wordt omzoomd door een groene haag of is vormgegeven als Delftse stoep. De ruime kavels maken dat je altijd een fijne plek hebt om buiten te zitten.

Er is keuze uit vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, geschakelde twee-onder-één-kapwoningen en vier-onder-één-kapwoningen. De woningen verschillen in architectuur, kleur, breedte en grootte. Zo zijn er woningen van 5.40, 5.70, 6.00, 6.30 en 7.20 meter breed en varieert het woonoppervlakte van 125 m² tot 202 m².

De verkoopdocumentatie is tijdens de start verkoop op te halen; de brochure, de optielijst en de prijslijst. Kun je er niet bij zijn? Meld je dan ook even aan en dan zorgt ontwikkelaar Heijmans (samen met makelaar Woonvast)  ervoor dat alle verkoopdocumentatie digitaal beschikbaar komt. Vanaf de start verkoop staat de inschrijving tot maandag 5 maart 12.00 uur open.

Start verkoop op 20 februari van 18.00 tot 19.30 uur in het i-Centrum Vathorst, Veenslagen 2.

Bekijk ook...