Nieuws

Speel de Vathorst-quiz en win een sloepvaart of sup-les!

De nieuwe website van Vathorst is dit voorjaar gelanceerd. Ter ere van deze lancering èn om alvast de zomer te vieren is een leuke quiz over Vathorst online gezet. De quiz bestaat uit tien vragen over Vathorst en als je goed op de website speurt kun je de antwoorden vast wel vinden!

Sloepvaart van Sloepverhuur Vathorst

Door mee te doen met de quiz maak je kans op leuke prijzen. De eerste prijs is een een sloepvaart aangeboden door Sloepverhuur Vathorst! Met z’n zessen (!) varen in grachtenstad De Laak en op het water van rivier de Laak in een van de prachtige sloepen. De sluis bij de Workumstraat biedt doorgang naar het buitengebied en daar kun je prachtig varen van Vathorst naar Bunschoten-Spakenburg (en terug natuurlijk). De sloepen van Sloepverhuur Vathorst hebben een elektrische motor en maken daardoor geen lawaai en stoten geen CO2 uit. Zo kun je heerlijk genieten van de stilte en de mooie natuur. Sloepverhuur Vathorst vind je aan de Durgerdamhaven, in Laak 1, nabij het NS Station. Deze prijs kun je winnen als je de meeste antwoorden goed hebt!

Sup-les bij Lakeside Sup

De tweede prijs wordt aangeboden door Lakeside Sup. Altijd al willen leren suppen? Dan is deze prijs echt wat voor jou! Het is een sup-les voor twee personen, dus je kunt gezellig iemand meenemen. Sup staat voor  Stand Up Paddling, rechtopstaand peddelen op een breed surfboard en waar kan dat beter dan in en op De laak in onze eigen mooie wijk.

Lakeside SUP vind je aan de Markenhaven. Hier kun je sup-les krijgen, een sup-board huren of aansluiten bij een sup-tocht door de grachten op en om het riviertje de Laak of door polder Arkemheen naar Bunschoten-Spakenburg. De Laak heeft vlak water en is daardoor ideaal om op te suppen. Al suppend zie je hoe verrassend Vathorst is vanaf het water, met name deelplan De Laak en Waterdorp met hun grachtenpanden en bijzondere architectuur. Deze prijs kun je winnen als je op een na de meeste antwoorden goed hebt.

Wacht niet langer en doe mee met de quiz! Succes! https://www.vathorst.nl/vathorst-quiz

Vathorst-quiz

Bekijk ook...