Nieuws

Opruimactie verwaarloosde vaartuigen in De Laak

De Laak is een waterrijke wijk, waar inwoners ook varend kunnen genieten van hun woonomgeving. In de wateren van de wijk De Laak zijn op verschillende locaties vaartuigen aangetroffen die gezonken of verwaarloosd zijn. Het Waterschap Vallei en Veluwe gaat deze verwaarloosde vaartuigen verwijderen en past hiervoor de Wrakkenwet toe.

Het verwijderen van de vaartuigen zal in de week van 5 maart 2018 plaatsvinden. De vaartuigen die worden verwijderd zijn inmiddels gemarkeerd met een sticker. Nadat de boten zijn verwijderd kunnen deze op afspraak worden opgehaald bij het steunpunt het Kleine Gat aan het Zuidereind 11a te Baarn.

De vaartuigen die voor 23 maart 2018 niet door de eigenaar opgehaald zijn, worden afgevoerd. Vaartuigen kunnen alleen worden opgehaald op vertoon van een geldig ID en tegen betaling van de gemaakte kosten (€ 85,-). Voor de gemaakte kosten wordt een factuur gestuurd. Voor vragen of een afspraak om uw boot op te halen, kunt u contact opnemen met het Waterschap Vallei en Veluwe via telefoonnummer (055) 5 272 911.

Bekijk ook...