Nieuws

Lezing over geschiedenis Vathorst

Op dinsdag 29 oktober 2019 organiseert Oudheidkundige Vereniging Flehite (OVF) in samenwerking met OBV, een lezing over de ontstaansgeschiedenis van Vathorst in het i-Centrum Vathorst. De avond vindt plaats in het kader van het Vathorstjaar van OVF, waarin verschillende aspecten van Vathorst aan de orde  zijn gekomen of nog komen.

Tijdens de lezing wordt stilgestaan bij de ontwikkeling van het huidige Vathorst en vooral bij de weg daar naartoe. Sprekers zijn: Jelle Hekman (voormalig wijkwethouder Vathorst, nu voorzitter van OVF), Henk van den Broek (voorzitter Vathorst Beheer, 50% aandeelhouder van Ontwikkelingsbedrijf Vathorst) en Edzo Bindels (directeur West 8, mede verantwoordelijk voor het Ontwikkelingsplan Vathorst uit 1998). Hij is als stedenbouwkundige nog steeds betrokken bij Vathorst, in het bijzonder bij de ontwikkeling van deelgebied De Laak. Zijn bijdrage deze avond zal vooral gaan over de stedenbouwkundige opzet van deelplan De Laak: ‘droom en werkelijkheid’.

De lezing bijwonen is gratis en er is plek voor maximaal 120 personen, dus zorg ervoor dat je op tijd bent! Inloop vanaf 19.30 uur. De avond wordt afgesloten met een drankje. Voor meer informatie over activiteiten van OVF, kijk op de webiste.

Vathorst augustus 2009

Locatie:

Lezing
i-Centrum Vathorst
Veenslagen 2
Amersfoort

Tijdstip:

29-10-2019 20:00
29-10-2019 22:00

Bekijk ook...