Nieuws

Inloopavond werkzaamheden Heideweg

Bij de herinrichting van de Heideweg en de Van Tuijllstraat wordt tegelijk de huidige riolering vervangen door een gescheiden rioolstelsel. Dit betekent dat er twee rioolbuizen worden aangelegd: één voor hemelwater en één voor vuilwater. Vervolgens wordt de afvoer van het dakvlak van de woningen afgekoppeld en aangesloten op het hemelwater riool.

In opdracht van de Gemeente Amersfoort, gaat Timmer Grond,- Weg & Waterbouw op maandag 6 mei starten met eerst de werkzaamheden aan de Heideweg. Na voltooiing van de Heideweg komen de Van Tuyllstraat en Bombiezen aan de beurt.

De aannemer van het werk wil u als bewoner/ondernemer graag informeren over onderwerpen als: planning, fasering, de bereikbaarheid van uw woning/winkel, hoe te werk wordt gegaan bij het afkoppelen van het dakoppervlak en hoe het downloaden en gebruiken van de omgevingsapp werkt. Belanghebbenden en belangstellenden zijn uitgenodigd om op donderdag 25 april 2019 van 18.30 tot 20.30 uur binnen te lopen bij de Houtrust aan de Heideweg 23. Hier kunt u kennis maken met het projectteam en uw vragen stellen. U bent van harte uitgenodigd.


Visual Heideweg

Locatie:

Inloopavond
Houtrust
Heideweg 23
Hooglanderveen

Tijdstip:

25-04-2019 18:30
25-04-2019 20:30

Bekijk ook...