Nieuws

Gluren bij de buren keert terug

Gluren bij De Buren
Inschrijven voor huiskamerfestival nu mogelijk

Op zondag 10 februari 2019 vindt ‘Gluren bij de Buren’ opnieuw plaats in Amersfoort. Alle wijken van Amersfoort worden die dag weer in vervoering gebracht met optredens van lokale podiumkunstenaars in huiskamers van gastvrije bewoners. Huiskamers en artiesten kunnen zichzelf aanmelden tot 30 november via www.glurenbijdeburen.nl/amersfoort.
Het concept is simpel: elke huiskamereigenaar is een dagje directeur van zijn/haar eigen poppodium of mini-schouwburg. Elke artiest speelt tussen 12.00 en 17.00 drie keer het vloerkleed plat met een optreden van 30 minuten. Tijdens ‘Gluren bij de Buren’ komen buurtbewoners bij elkaar op de koffie om te genieten van intieme optredens van lokale artiesten.

Aanmelden als huiskamer of artiest
‘Gluren bij de Buren’ is op zoek naar Amersfoorters die deel willen uitmaken van het festival, om er samen een groot succes van te maken. Dit kan van groot tot klein zijn en van flat tot villa. De organisatie heeft als doel dat er in alle wijken van gemeente op 10 februari kan worden gegluurd. Naast huiskamers is ‘Gluren bij de Buren’ op zoek naar artiesten uit Amersfoort die hun talent willen verspreiden. Smartlap of jazz, kindertheater of poëzie, alles kan en alles mag. Uiteraard is het voor artiesten ook mogelijk om in hun eigen huiskamer een optreden te verzorgen.

Verander je graag jouw huiskamer in een artistiek paleis of sta je liever zelf tussen de schuifdeuren? Aanmelden kan tot en met 30 november via www.glurenbijdeburen.nl/amersfoort

GLUREN BIJ DE BUREN
10 februari 2019
12:00 – 17:00
In alle wijken van Amersfoort
Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst) www.glurenbijdeburen.nl/amersfoort

 

Foto Maarten J. Eykman

Locatie:

Muziek en optredens


Amersfoort

Tijdstip:

19-02-2019 12:00
19-02-2019 17:00

Bekijk ook...

Spring naar werkbalk