Nieuws

Duurzaam wonen in Vathorst

Zaterdag 20 augustus om 11.00 uur onthult wethouder Sebastiaan van &’t Erve van de gemeente Amersfoort in het Infocentrum Vathorsthet paneel van het toekomstige duurzame eco-eiland in deelgebied De Bron. De Vereniging Duurzaam Wonen Amersfoort – Groenfoort – is de initiatiefnemer van het eco-eiland en heeft de ambitie om 38 energieneutrale woningen te bouwen.

Duurzaam wonen

De vereniging is zelf opdrachtgever voor de ontwikkeling van de woningen en de inrichting en beheer van eiland. Dat betekent dat de leden van de vereniging met elkaar beslissen hoe de woningen er uit komen te zien en welke energiebesparende maatregelen zij gaan gebruiken. In de wijk komt ook een aantal gemeenschappelijke voorzieningen.

Bezoek I-centrum

Op het paneel staat informatie over het project en mensen worden opgeroepen aan het project deel te nemen. Het paneel blijft voorlopig hangen in het Infocentrum Vathorst. Mensen die geînteresseerd zijn in duurzaam wonen, kunnen tijdens de openingstijden van het Informatiecentrum Vathorst kennis maken met de plannen en idealen van de vereniging.

I-Centrum Vathorst, Veenslagen 2, 3825 RV Amersfoort, Tel.nr. : 033-4511012

Openingstijden:
Woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur
Maandag en dinsdag kunt u op afspraak het I-Centrum bezoeken
Tijdens feestdagen is het I-centrum Vathorst gesloten

Bekijk ook...