Nieuws

Aankomst Sinterklaas in Vathorst

Op zaterdag 24 november komt Sinterklaas aan in Vathorst. Zoals elk jaar wordt het weer een heerlijk kinderfeest, waarbij de Sint door de wijk zal varen samen met vrolijke Pieten in volgbootjes. Hij komt aan wal in de Markenhaven en daarna gaat hij op zijn paard, in optocht met alle Pieten en kinderen naar het winkelcentrum.

Het programma ziet er als volgt uit: Om 17:00 uur verzamelen bij Sloepverhuur Vathorst aan de Durgerdamhaven en dan varen door de wijk! De route is gelijk aan die van vorig jaar en veel bewoners zorgen ook dit jaar hopelijk weer voor sfeervolle lichtjes langs de route. Rond 18.00 – 18.15 komt Sinterklaas met zijn gevolg aan in de versierde en verlichte Markenhaven. Het wordt een muzikaal onthaal met een grote Pieten-Band en veel Dans- Pieten. Vanaf de Markenhaven wordt Sinterklaas begeleid naar het Leeghwaterplein voor het ICOON. Daar zal hij ongeveer om 19.30 uur aankomen. Rond 19.45 gaat hij naar bed in het ICOON. Dat is natuurlijk zijn vaste logeeradres. Tussen 20.00 tot 21.00 uur draait DJ-Piet dan nog de leukste nummers om de avond gezellig af te sluiten!

Maar…De Presentatie-Pieten hebben dit jaar echter wel een groot probleem want DJ-Piet is zoek!! DJ-Piet kan natuurlijk niet gemist worden want dit jaar is het thema Disco! De Paniek-Piet heeft hier al lucht van gekregen en is in alle staten! Wat een paniek!! Is hij wel meegekomen uit Spanje? Waar kan hij toch zijn?? Aan de kinderen in Vathorst wordt gevraagd of zij DJ-Piet hebben gezien en of zij willen helpen met zoeken.

Locatie:

Kinderfeest
Markenhaven
Markenhaven
Amersfoort

Tijdstip:

24-11-2018 17:00
24-11-2018 21:00

Bekijk ook...