Nieuws

2e Triathlon Vathorst op 3 juli

Op  zaterdag 3 juli  wordt de 2e Triathlon Vathorst georganiseerd, bedoeld voor zowel ervaren triathleten als voor sportievelingen die in zijn voor een uitdaging. Er wordt tijdens de triathlondag gestreden op twee afstanden: ‘een achtste triathlon’ en ‘een Olympische afstand triathlon’. Er wordt gezwommen in de grachten van Vathorst, in De Laak. Vervolgens start een fietsronde die richting Nijkerk voert en die vervolgens door de polder via het nieuwe Laakpad weer terugkeert in Vathorst. Er wordt gelopen langs NS- station Vathorst om vervolgens een kleine ronde door de wijk te maken. De finish is in het winkelcentrum van Vathorst op het Leeghwater- kruising Vrouwenpolder, voor het ICOON. Aan de exacte route wordt nog gesleuteld!

Afstanden
Je kunt dus kiezen voor de Olympische afstand (1.5 kilometer zwemmen, 40 kilometer fietsen en 10 kilometer lopen) en de achtste triathlon, van een halve kilometer zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen. De jeugd tussen 12 jaar en 16 jaar kunnen aan een verkorte versie meedoen. Zij kunnen 250 meter zwemmen, 12 kilometer fietsen en 2.5 kilometer lopen.

Kosten
Inschrijfgeld achtste: €25,-
Teruggave bij annulering: €22,50
Inschrijfgeld OD: €35,-
Teruggave bij annulering: €31,50
Inschrijfgeld TEAM: €50,- / €60,- (olympische afstand)
Teruggave bij annulering: €45,- / €54,-
LET OP: Wanneer je een daglicentie moet aanschaffen houdt de NTB de kosten daarvoor altijd in. Die kunnen we dus helaas niet vergoeden. Alle bedragen zijn exclusief licentiekosten van de Nederlandse Thriatlon Bond.

Meer informatie, inschrijven en exacte starttijden: op de site van de Stichting Triathlon Vathorst.

De organisatie is natuurlijk in overleg over hygiëne en protocollen met gemeente, EHBO en veiligheidsregio’s. Zij doet er alles aan om een vergunning te krijgen en te zorgen dat de juiste maatregelen zijn genomen.

 

Locatie:

Sport


Tijdstip:

03-07-2021 10:00
03-07-2021 14:00

Bekijk ook...