Nieuws

Zoomerzzz brengt festivalsfeer

Van 11 augustus t/m 1 oktober opent Zoomerzzz. Op het strandterras van Theater De Kamers viert Vathorst de zomer met drankjes en hapjes in festivalsfeer. Het strandterras van Theater De Kamers vormt het decor van Zoomerzzz. Met hangmatten, strandstoelen, lampjes, tentdoeken en een containerbar heeft het de sfeer van een kleinschalig festival. Eten en drinken gaat ‘uit het vuistje’ en kinderen kunnen overal spelen. Een plek waar de wijk met het hele gezin terecht kan om van de laatste zomerweken te genieten in een relaxte sfeer.

Ontmoetingsplek voor Vathorst
Zoomerzzz is een initiatief van Bzzzonder. Bij Bzzzonder kom je om te spelen, te groeien en te ontmoeten. Vanuit die visie maakt Bzzzonder ontmoetingsplekken in de wijk en Theater de Kamers is er daar één van. De laatste zomerweken wordt het  daar genieten van familie, vrienden, activiteiten, eten en drinken op een strandje in je eigen wijk.  Voor muziek en een knapperend vuurtje wordt gezorgd. Met gerechten als een broodje hamburger, verse salade of gezonde wrap is er voor ieder wat wils te eten en te drinken. Bzzzonder staat garant voor een hippe, verrassende en speelse entourage.

Zoomerzzz is open van 11 augustus tot 1 oktober van vrijdag tot en met zondag vanaf 11:00 uur. Het adres is Theater De Kamers, Wezeperberg 1 in Vathorst natuurlijk!

Locatie:

Familiefestival
De Kamers
Wezeperberg 1
Vathorst Amersfoort

Tijdstip:

11-08-2023 11:00
30-09-2023 17:00

Bekijk ook...