Nieuws

Verjaardagsfeest Winkelcentrum Vathorst 10 jaar

Het winkelcentrum Vathorst bestaat tien jaar en dat wordt gevierd!  De winkeliers laten dit jubileum zeker niet ongemerkt voorbij gaan. Ze pakken uit met een oer-Hollands feestje met taart, de stoelendans, kinderworkshops, spelletjes, livemuziek, een wereldmarkt en als kers op de taart een spetterend optreden van de 3 leukste zusjes van Nederland OG3NE. Iedereen is van harte uitgenodigd.

Verjaardagsfeest start met taart
Bij een verjaardag denk je direct aan taart! Het grote verjaardagsfeest wordt dan ook op traditionele wijze geopend met het aansnijden van taart. Speciaal voor deze gelegenheid gemaakt door de ambachtelijke bakkers van Proof Bakery. Het enthousiaste bestuur van de Winkeliersvereniging, dat de hoofdrol speelt in de verjaardagscampagne, snijdt de taart om 11:00 uur aan, waarna het feest los barst. Liefhebbers van gebak mogen smullen tot de zoete lekkernij op is.

Feestelijk programma volop actie
In het winkelcentrum is het de hele dag genieten van een feestelijk programma. De meeste winkels hebben een feestelijke verjaardagactie, hebben een kraam voor de deur met lekkers of leuks of organiseren een workshop. Onze kleinste bezoekers kunnen schminken, al fietsend een kunstwerk maken, plaatsnemen in het kleinste Tropical Reuzenrad van Nederland, meedoen aan creatieve workshops bij Bruna en Dierspecialist Maxime of plaatsnemen op de kruk bij de Zingende Kapsters, die iedereen een hair touch up geven. Om het feest compleet te maken delen vrolijke hostessen feesthoedjes, toeters en slingers uit aan de verjaardagsvisite.

Proef traktaties op de Wereldmarkt
Naast taart worden hapjes uitgedeeld, maar laat je vooral verleiden door al het lekkers op de wereldmarkt. Je kunt diverse hapjes proeven en kopen van maar liefst 10 verschillende landen (w.o. Moldavië, Spanje en Iran). De wereldmarkt bestaat uit inwoners uit de wijk Vathorst die iedereen graag kennis laten maken met eten uit eigen keuken. De lekkernijen zijn te koop en gelijk op te eten op één van de sfeervolle pleinen.

OG3NE is de kers op de taart!
Op Cruquius staat een prachtig podium waarop de hele dag livemuziek staat geprogrammeerd. Op het plein staan gezellige bankjes waar je even heerlijk kunt relaxen. Wil je liever bewegen? Dat kan! Doe dan mee met de salsa-workshop of de stoelendans. Een pianist zingt en speelt hitjes van toen en nu. Vanaf 15:30 uur wordt het plein vrijgemaakt voor de 3 leukste zusjes van Nederland: OG3NE is de slotact van het 10 jarig jubileum. Kortom, een verjaardagsfeest dat je niet wilt missen!

Bezoek ook Open Huis ICOON/ Scholen in de Kunst
Op zaterdag 22 juni organiseert het ICOON/Scholen in de Kunst een Open Huis. Tussen 11.00 en 15.00 uur is iedereen van harte welkom om naar binnen te lopen om kennis te maken met het veelzijdige aanbod van deze culturele instelling. Docenten en leerlingen geven diverse optredens en demonstraties, zowel in het ICOON maar ook op het hoofdpodium. En tussen 12.00 en 15.00 uur kan iedereen op een unieke manier op de foto met een muziekinstrument!

Het Grote Verjaardagfeest is mogelijk gemaakt door de winkeliersvereniging Vathorst, Ontwikkelingsbedrijf Vathorst (OBV) en Hart van Vathorst en Icoon/Scholen in de Kunst. Kijk op de website van het winkelcentrum voor alle informatie en houd de Facebookpagina @winkelcentrumvathorst goed in de gaten.

Locatie:

Event
Winkelcentrum
Leeghwater/Cruquius
Amersfoort

Tijdstip:

22-06-2019 11:00
22-06-2019 17:00

Bekijk ook...