Nieuws

Twinkle Night in Winkelcentrum Vathorst

Vrijdag 14 december a.s. organiseert Winkelcentrum Vathorst een Twinkle Night. De winkels zijn tot 20.00 uur open en er zijn speciale acties. Tussen 16:00 en 20:00 uur treden artiesten op bekend van The Voice of Holland, prachtige mobiele acts en leuke kinderactiviteiten.

Swingend Cruquiusplein
Op het Cruquiusplein staat het podium waar tussen 16.00 en 20.00 uur diverse artiesten optreden, waarvan de meeste meegedaan hebben aan The Voice of Holland. Zo kun je o.a. genieten van het mooie stemgeluid van René Bishop van The Voice Senior, van de getalenteerde Amersfoortse broers Simon & David die in 2017 meegedaan hebben en van de Nijkerkse Iris Noëlle Lengkeek die de jury recent nog verraste bij de blind auditions. Daarnaast staat er een aantal kramen met kerstartikelen en restaurant Hart van Vathorst serveert hapjes uit eigen keuken.

Kidscorner
Het Leeghwaterplein voor het Icoon wordt het domein van de kinderen. Ze kunnen hier een superleuk kerstlichtje knutselen of zich met ‘glow in the dark’ schmink laten schminken. Kinderen kunnen ook luisteren naar de dansverhalen van Joëlle Sweet. En stilzitten is dan beslist niet mogelijk! De levende kerststal met ezels, koetjes, schapen en geiten en natuurlijk Josef en Maria brengen je al allemaal in kerststemming!

Circo di Strada en Winterdiva
Stond Circo di Strada in mei nog in een uitverkochte Amsterdamse ArenA tijdens het optreden van de Toppers in concert, op 14 december zijn ze in het winkelcentrum te bewonderen!
Circo di Strada is een unieke internationale circusparade die een onvergetelijke beleving zal geven. Een gevarieerde combinatie van muziek en verschillende circuselementen zoals steltlopen, jongleren, eenwielfietsen en ballopen. En tijdens de Twinkle Night zijn ze ook nog eens fraai verlicht! Een feeërieke Winterdiva, betovert je met haar verschijning alsof ze als het ware aan je voorbij zweeft.

Op de foto
Nog geen leuke kerstkaart? Laat je dan op de foto zetten door de kerstfotograaf die de gehele avond rondloopt. Al dan niet met leuke kerstitems, word je gratis op de foto gezet en de foto wordt meteen uitgeprint zodat je hem direct mee naar huis kunt nemen!

Hapjes, drankjes en acties
Ook aan hapjes, drankjes en acties is deze avond natuurlijk gedacht. Diverse winkeliers pakken hiervoor speciaal uit. Zo kun je genieten van bijvoorbeeld oliebollen, glühwein, chocolademelk, lekkere hapjes, mooie kerstkortingen en zelfs een modeshow bij Shoeby!

Locatie:

Event
Winkelcentrum Vathorst
Cruquiusplein en Leeghwaterplein

Tijdstip:

14-12-2018 16:00
14-12-2018 20:00

Bekijk ook...