Nieuws

Things to do in ‘t VeenVat

Op zaterdag 16 maart wordt voor de 3e keer ‘Things to do in ’t VeenVat’ georganiseerd in De Dissel in Hooglanderveen. Bij ‘Things to do in ’t VeenVat’ kunnen inwoners van Hooglanderveen en Vathorst, maar ook van daarbuiten, kennis maken met allerlei activiteiten die Hooglanderveen en Vathorst te bieden hebben op gebied van cultuur, sport, welzijn en zorg.
Zo’n 40 initiatieven zijn deze middag in De Dissel aanwezig om zich te presenteren.

Zoals bijvoorbeeld Biljartvereniging ’t Houteveen, de Belangenvereniging Hooglanderveen, Natuurboerderij Brinkhorst en Fotoclub Zone V. Ook diverse sportverenigingen bieden activiteiten aan. Bij het Welkomstwerk Hooglanderveen/Vathorst kunt u informatie krijgen over het wonen op deze mooie locatie. Ook kunt u terecht met vragen op het gebied van zorg en welzijn.

Tijdens ‘Things to do in ‘t Veenvat’ maakt u dus kennis  met de activiteiten die Hooglanderveen en Vathorst te bieden hebben. Het is ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met andere bewoners. Uiteraard kunt u zich op deze middag aansluiten bij een initiatief, inschrijven voor een proefles of een keer vrijblijvend deelnemen aan een activiteit.

U bent van harte uitgenodigd om op zaterdag 16 maart tussen 14.00-17.00 uur langs te komen in De Dissel, Disselplein 6 te Hooglanderveen. Toegang is uiteraard gratis. Probeer de auto thuis te laten.

Voor vragen of leuke ideeën mail de organisatie: hennyrouwhorst@hooglanderveen.net

 

Locatie:

Informatiemiddag
De Dissel
Disselplein
Vathorst en Hooglanderveen

Tijdstip:

16-03-2024 14:00
16-03-2024 17:00

Bekijk ook...