Nieuws

Theater De Kamers decor van Winterzzz

Een schaatsbaantje, koek en zopie en altijd iets leuks te doen: deze winter is Theater De Kamers in Vathorst het decor van Winterzzz. Elk weekend tot en met maart 2024 kan er geschaatst worden door kinderen en zijn er activiteiten: van pubquiz tot comedy-avond.

Stichting Bzzzonder Talent
Het schaatsbaantje van Winterzzz is aangeboden door Stichting Bzzzonder Talent. Zij wil het mogelijk maken dat zoveel mogelijk kinderen een keertje kunnen schaatsen. Om de toegangsprijs laag te houden zijn sponsors gevraagd te steunen.
Kinderen t/m 12 jaar kunnen in het weekend een half uur schaatsen voor een klein prijsje, door te reserveren via de website 

Entourage 
Rond het schaatsbaantje is alles in wintersfeer gebracht. Een fotobooth met een skigondel, sneeuwballen gooien en waar je maar kijkt après-ski accessoires en -sfeer. Natuurlijk wordt vanuit Theater De Kamers koek en zopie geregeld. In de weekenden programmeert Winterzzz samen met Theater De Kamers. Zo is er elke maand een pubquiz, comedy en een feestje bij ‘4-de vrijdag’ zoals met de Pumpin’ Piano’s. Op zaterdag is er wekelijks een foodevent met lokale partners. Op zondag wordt het weekend afgesloten met een familiemiddag met voorstellingen, muziek, knutselen of voorlezen.

Familiefestival Winterzzz editie
In het weekend van 16 en 17 december vindt het Winterzzz Familiefestival plaats. Het succesvolle Familiefestival, dat in de laatste week van de zomervakantie plaatsvindt, krijgt zo een winters vervolg. Dat weekend staat alles in en rond Theater De Kamers in het teken van – deels gratis- activiteiten zoals een lichtjestocht, schminken, een kerstmarkt, knutselen maar ook mooie voorstellingen en winters eten en drinken.

Locatie:

Familiefestival
De Kamers
Wezeperberg 1
Vathorst

Tijdstip:

16-12-2023 00:00
31-03-2024 00:00

Bekijk ook...