Nieuws

Stadsgolf Vathorst

Na een geslaagd Stadsgolf Vathorst in 2018, is er ook dit jaar weer een mogelijkheid om door de wijk te golfen tijdens de editie 2019 op zaterdag 15 juni.

Twaalf holes lopen
Voor ouders, families en vrienden bestaat de mogelijkheid om ‘een baan te lopen’ door Vathorst. U loopt 12 (par 3) holes die zijn uitgezet in deelplan De Velden en De Laak. Er wordt gespeeld met speciaal voor deze gelegenheid ontwikkelde, lichte balletjes.

De inschrijving en start hole 1: Darthuizerberg 71 bij Restaurant Luik, grasveld hoek van de Duisterweg.
U ontvangt daar de scorecard en 6 balletjes, zodat u goed voorbereid de baan in kunt. Neem uw eigen club(s) mee! Heeft u die niet, dan is er een beperkt aantal clubs aanwezig dat geleend kan worden. Meedoen is helemaal gratis. Wij vragen  € 5,- statiegeld voor de balletjes. Brengt u ze allemaal terug, dan ontvangt uw statiegeld weer retour.  Afslaan kan tussen 9.00 en 13.00 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig is.

KidsClinic
Speciaal voor de Kids is op het grasveld bij Restaurant Luik een aantal holes uitgezet om kennis te maken met de golfsport. Er is een baantje uitgezet waar kinderen de beginselen van het golf kunnen leren: slaan, putten en nog meer. Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 13.00 uur. Inschrijven hoeft niet, iedereen is van harte welkom. Kom samen met je vrienden en vriendinnen om zo nog meer FUN te hebben.

Graag tot ziens op zaterdag 15 juni!

Locatie:

Sport
Start bij Luik
Darthuizerberg 71
Amersfoort

Tijdstip:

15-06-2019 09:00
15-06-2019 13:00

Bekijk ook...