Nieuws

Pasar Mundial in Winkelcentrum Vathorst

Op 5, 6 en 7 oktober vindt Pasar Mundial plaats in het Winkelcentrum Vathorst. Drie dagen genieten van allerlei lekkernijen en eterijen, om heerlijk te gaan proeven en een dagje niet te hoeven koken. Zo zijn er onder andere glutenvrije Spaanse churro’s, diverse Aziatische en exotische hapjes, snacks en maaltijden, overheerlijke oerhollandse poffertjes, paling, zalm en makreel, ambachtelijke Italiaanse tosti’s, Franse wafels, exotisch cocos- en schaafijs, verse Turkse pizza’s en Turkse worstenbroodjes, allerlei Surinaamse snacks, ter plaatse vers gesneden biologische frites, pulled porc, de lekkerste broodjes hete kip, kipkerrie, cashew burgers en nog veel meer uniek streetfood!

Entertainment
Ook is er op alle drie de dagen een vrijwel non-stop podiumprogramma met live entertainment op de beide pleinen, dus volop sfeer en gezelligheid! Vrijdag treden het orkest Oase Band, duo Promiss en zanger/entertainer Danny Everett op, zaterdag het orkest Snd Chance en de artiesten Sandra Mooy, Jackey Rain, Ricardo Pichel en Ritchie Grey en op zondag het orkest Nightriders, duo Ginger en Jackey Rain.

Dansen
Op zaterdag kunnen de echte linedancers genieten van de grote dansvloer op het Leeghwaterplein onder leiding van DJ/instructeur Chris Ebell uit Amersfoort en op zondag kunnen de liefhebbers van salsa en bachata op dit plein terecht onder leiding van Henry Claase van de Amersfoortse dansschool Salsa Adventura.

Diversiteit
Drie dagen lang staan vele leuke en diverse kraampjes  op en rondom de beide pleinen aan de Cruquius en de Leeghwater tijdens de ‘Pasar Mundial’, waar vooral waren op werelds en exotisch gebied verkrijgbaar zijn in een heel groot en gevarieerd aanbod.

Pasar Mundial :

vrijdag 5 oktober 13:00-19:00 uur
zaterdag 6 oktober 10:00-19:00 uur
zondag 7 oktober 12:00-19:00 uur
Winkelpleinen Cruquius en Leeghwater – Vathorst

Meer informatie is te vinden op de website en op facebook pagina van de organisatie.

Fotograaf: Peter Thijssen

Locatie:

Foodfestival met live muziek
Winkelcentrum Vathorst
Cruquius en Leeghwaterplein
Amersfoort

Tijdstip:

05-10-2018 13:00
07-10-2018 19:00

Bekijk ook...