Nieuws

Kunstzinnig Vathorst

Op zaterdag 26 augustus kan van 11.00 tot 15.00 uur in het hele winkelcentrum genoten worden van kunst in de breedste zin van het woord tijdens ‘Kunstzinnig Vathorst’. Op drie locaties staan living statues . De ‘Magician’ zal proberen nog éénmaal zijn beroemde act te vertonen, maar is zijn talent in al die jaren niet wat vastgeroest? Er is een stille ondervraging door ‘Sherlock Holmes’ en ‘de Lakei’ zorgt ervoor dat alles er piekfijn uitziet, hoewel…

Bij de pop-art act zijn twee cartoonfiguren uit een stripboek gelopen en de hedendaagse, driedimensionale wereld aan het verkennen. Tijdens een hilarische act gaat het koppel Cindy en Benny, de interactie aan met het publiek.

Jong én oud kan de kunstenaar in zich laten loskomen tijdens de graffiti workshop van 13Hoog uit Amersfoort en zich laten portretteren door karikaturisten op het Montmarte pleintje. Kinderen kunnen hun eigen schilderij fietsen maar ook de mega grote opwindsleutel van het speeldoosje omdraaien, waardoor het tot ‘leven’ komt. En wat er dan gebeurt….

De altijd vrolijke Flageolettes en duo De Groeten Thuis zorgt met hun kunstzinnige muziek voor de vrolijke noot. En verzoeknummers zijn aan te vragen!  Genoeg ingrediënten dus voor een verrassende, kunstzinnige middag in het winkelcentrum!

Vanaf half augustus ligt bij alle ondernemers een plattegrond waarop staat aangegeven waar alle kunstvormen, acts en activiteiten te zien en te beleven zijn. Of bekijk het hieronder.

 

Locatie:

Cultuur
Winkelcentrum Vathorst
Leeghwater
Vathorst

Tijdstip:

26-08-2023 11:00
26-08-2023 15:00

Bekijk ook...