Nieuws

Koningsdag in Winkelcentrum Vathorst

Koningsdag vier je in Vathorst!

Op zaterdag 27 april viert Koning Willem-Alexander zijn verjaardag in Amersfoort. Het is natuurlijk niet voor iedereen mogelijk om het feestgedruis in de binnenstad mee te maken en daarom wordt o.a. in onze eigen wijk gewoon oer-Hollandse Koningsdag gevierd. De ‘beroemde’ kinderkleedjesmarkt is natuurlijk een vast onderdeel, maar ook muziek, entertainment, sfeervolle horeca én gezellige drukte.

Inmiddels is de kleedjesmarkt in Vathorst uitgegroeid tot een populair evenement in de regio, dat jaarlijks vele bezoekers trekt. Vorig jaar waren er bijna 400 kleedjes! De meeste winkels in Vathorst zijn op Koningsdag open van 09.00 tot 15.00 uur. Kinderen mogen daarom zeker niet voor de entree van de winkels gaan zitten.

Sfeervol plein met DJ en terras
De sfeer van Koningsdag wordt bepaald door honderden kinderen en ouders die letterlijk alles uit de kast trekken om er een onvergetelijke dag van te maken. Een Koningsdag zonder muziek kan niet. DJ Dennis van den Hoogen zorgt dan ook voor een passende en swingende muzikale omlijsting. Hij neemt je mee in diverse stijlen muziek van apres-ski, zuid Amerikaans, Nederlandstalig, tropische sferen, top 40 en meer! Wie weet zet hij het Wilhelmus nog in. Zing je dan mee? Na al het zingen én swingen kan je op het terras genieten van een heerlijk drankje en hapje

Wat doet de Koninklijke familie
Natuurlijk wil je ook graag weten wat er allemaal in de binnenstad gebeurd. Moet de Koning koekhappen, zingt de hele familie weer mee met één van de optredens, doen ze mee met de Regio Quiz? Bekijk het op het grote videoscherm dat opgesteld staat op het plein aan de Cruquius.

Tijden
De kleedjesmarkt start om 06.00 uur en duurt tot 15.00 uur, de overige activiteiten starten vanaf 09.00 uur. Kijk voor de spelregels om mee te kunnen doen aan de kleedjesmarkt op de website van het winkelcentrum.

 

Locatie:

Event
Winkelcentrum
Leeghwater/Cruquius
Amersfoort

Tijdstip:

27-04-2019 06:00
27-04-2019 16:00

Bekijk ook...