Nieuws

Jane’s Walk op 5 september

De Jane’s walk door Vathorst die door de Corona-uitbraak eerder moest worden uitgesteld, staat nu gepland voor zaterdag 5 september. Start 10.00 uur – 12.45 uur.

Jane’s walks zijn wandelingen die zijn geïnspireerd op de ‘walking conversations’ die de beroemde activiste Jane Jacobs organiseerde. Bewoners en professionals gaan al wandelend in gesprek over de leefomgeving, over de kwaliteit van gebouwen en straten en het gebruik ervan.  Vorig jaar organiseerde FASadE Jane’s walks door het centrum en de wijken Liendert, Kattenbroek en Berg-Zuid. Daar worden nu dus twee nieuwe aan toegevoegd (Vathorst en Soesterkwartier). Dit doet FASadE in samenwerking met Eugene Zaaijer, Baudouin Knaapen, OBV en woningcorporaties Portaal en De Alliantie.
Het aantal deelnemers aan deze wandelingen is beperkt, graag aanmelden via reserveringen@fasade.nl ovv van uw naam en uw adres/woonwijk. De wandeling door Vathorst start (met gratis koffie) om 10.00 uur bij i-Centrum Vathorst, Veenslagen 2. Deelname is gratis en onderweg is ook tijd voor een kopje koffie (eigen rekening).

Uiteraard wordt de 1,5 m -afstandsregel in acht genomen. En het spreekt voor zich: iedereen die zich aangemeld en zich op 5 september ziek voelt of lichte klachten heeft, komt niet!

Locatie:

Informatie over de wijk
i-Centrum Vathorst
Veenslagen 2
Amersfoort

Tijdstip:

05-09-2020 10:00
05-09-2020 12:45

Bekijk ook...