Nieuws

Intocht Sinterklaas

Op zaterdag 25 november komt Sinterklaas, samen met zijn Pieten, aan in zijn geliefde Vathorst!

Vanaf 16.30 uur start een feestelijk programma in de Markenhaven, waar Burgemeester Bolsius samen met de kinderburgemeester de Sint persoonlijk zal ontvangen. De avondintocht – door de grachten van de Laak – start om 17.00 uur en eindigt rond 18.00 uur in de sfeervol verlichte en versierde Markenhaven.

De vrolijk versierde en verlichte bootjes varen in een stoet richting de Markenhaven, waar Sinterklaas dus rond 18:00 uur aanmeert. Kom gezellig langs de vaarroute staan en zwaai naar Sinterklaas!

Tegelijkertijd met de vaarroute barst in de Markenhaven vanaf 16:30 uur het feest los met de jetski pieten en met optredens van Studio Pauline & Gurlzzz!! Om 17.15 uur arriveert Feestpiet Fabio voor een spetterend optreden, waarna de Pietband een aantal vrolijke (peper)noten zal spelen en samen zingen we dan Sinterklaas de haven binnen. Na het feest in de Markenhaven zetten Sint en zijn pieten vanaf 19.00 uur hun vrolijke tocht voort richting het ICOON. Terwijl DJ Piet het feestje nog even voortzet, is het voor Sinterklaas tijd om te gaan slapen. Kom jij Sinterklaas ook welterusten zeggen?

Samen maken we er weer een geweldig mooi feest van in Vathorst!

Overige Sint-activiteiten in Vathorst: op dinsdag 28 november en donderdag 30 november vinden de jaarlijkse Pietendiners plaats bij HEY!Pannenkoek. Gezinnen uit Vathorst en omgeving kunnen een tafel reserveren en pannenkoeken smikkelen, terwijl Sint en zijn Pieten aan de tafeltjes langskomen. Op zaterdag 2 december is de Pietenlunch bij HEY!Pannenkoek.

Locatie:

Kinderen
Markenhaven/ICOON

Vathorst

Tijdstip:

25-11-2023 16:30
25-11-2023 20:30

Bekijk ook...