Nieuws

Hoppaaa! Foodtruckfestival in het Kaipark

Het Hoppaaa! Foodtruckfestival komt naar Vathorst van 31 mei tot en met 2 juni. Dit gezellige festival heeft het karakter van een grote familiereünie en kent een ongedwongen sfeer. De leukste foodtrucks presenteren zich, er zijn diverse barretjes, je luistert naar nostalgische hits en voor de kinderen zijn er volop activiteiten, zoals een sjoelcompetitie, schminken of een glittertattoo laten zetten.

Bij de foodtrucks haal je gerechten van over de hele wereld. Van Amerikaanse hotdogs tot Thaise wok gerechten en curry’s. Van loaded nacho’s, Duitse flammkuchen en Mexicaanse taco’s, oer-Hollandse frietjes, poffertjes en tosti’s tot authentieke Italiaanse pasta’s, pizza’s en heerlijke antipasti. Veel rijdende keukens bieden het shared-dining principe aan door middel van een goed gevulde borrelplank of smikkelplateau. Bij elke truck of bar kun je pinnen en/of contant betalen. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van hardcups/festivalglazen die je weer inlevert. Op deze manier blijft het veld schoon en ontstaat er minder plastic afval.

Het festivals kenmerken zich door ‘aangename decibellen’. Het is geen dancefestival! Je hoeft je bestelling niet schreeuwend door te geven en bij de picknicktafel kun je elkaar gewoon verstaan, wel zo prettig. De live muziek herken je aan de hits van vroeger en nu, de ‘ohja’ momentjes en klassieke meezingers uit de Top 2000. Artiesten, workshops en andere activiteiten worden later bekend gemaakt via de socials van de organisatie!

Openingstijden 
Vrijdag: 15:00 – 22:00
Zaterdag: 12:00 – 22:00
Zondag: 12:00 – 21:00

Meer informatie en updates
Voor meer informatie over dit gratis, gezinsvriendelijke evenement, kijk op de website van de organisatie op facebook 
of instagram. Telefoonnummer van de organisatie: 06-14733229.

 

Festivalfotograaf.nl

Locatie:

Foodtruckfestival
Kaipark

Vathorst

Tijdstip:

31-05-2024 15:00
02-06-2024 21:00

Bekijk ook...