Nieuws

Gluren bij de buren op 9 februari

Maar liefst 116 Amersfoorters openen 9 februari hun deuren en verwelkomen zowel buren als artiesten. In elke huiskamer geeft een lokale podiumkunstenaar drie keer een optreden van een half uur. Met in totaal 351 optredens laat Amersfoort op die dag zien wat ze in huis heeft.

Op zondag 9 februari kan er door heel Amersfoort gegluurd worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij 117 lokale acts een plek op het vloerkleed hebben gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. In Vathorst stellen tien mensen hun huis open voor een gezellig en interessant optreden!
Met een kop koffie of warme thee heten de gastvrije huiskamereigenaren je graag welkom bij hun intieme podium. Ervaar uiteenlopende optredens van muzikanten, theatermakers of andere podiumkunstenaars die gratis te bezoeken zijn. ‘Er staat een veelzijdig programma op het menu! Neem vooral een kijkje in je eigen wijk en ontdek het talent uit jouw buurt!’, aldus de programmamaker.

Begluur het hele programma online
Inmiddels is het volledige programma via de website te bekijken. Met een handige kaart creëer je een eigen looproute, sla je je favoriete acts op en wijst de website je de weg richting het dichtstbijzijnde optreden.

Locatie:

Cultuur
De wijk
Vathorst
Amersfoort

Tijdstip:

09-02-2020 12:00
09-02-2020 17:00

Bekijk ook...