Nieuws

Film in ICOONtheater

Gezellig samen in de Kerstvakantie naar de film in het theater om de hoek. Dat kan in het ICOONtheater in Vathorst. Wie verlangt er na al die maanden thuis bingewatchen op een klein scherm niet naar een paar gezellige uurtjes in de bios? Eindelijk weer eens genieten van het bioscoopgevoel, met je gezin of met je beste vriendin, je geliefde of je neefje, door een groot beeldformaat en perfect geluid. ICOONtheater heeft samen met haar partners Bibliotheek Eemland en Theater De Lieve Vrouw twee echte ‘feel good’ films geprogrammeerd: Kapsalon Romy (alle leeftijden) en Hors Normes (van de makers van ‘Intouchables’, 12+).
Dat is nog niet alles: speciaal voor deze Kerstvakantie is er iets extra’s voor alle liefhebbers van dans. Studio Pauline en Social Dance hebben twee geweldige dansfilms uitgezocht, die bij ICOONtheater op het grote doek te zien zijn: Stomp The Yard (12 +) en Center Stage Turn It Up (12 +)

Toegang voor alle films is 7,50 per kaartje (gelijk tarief voor volwassenen en kinderen). Ga voor de vertoningsdata en alle andere informatie naar de website.
Koop je kaartjes snel want er zijn per voorstelling maar 30 plaatsen beschikbaar. Uiteraard volgt het ICOONtheater nauwgezet de richtlijnen van de overheid ter bestrijding van het coronavirus nauwgezet na.
Films zijn een blijvertje in ICOONtheater, want ook in het nieuwe jaar worden in samenwerking met Scholen in de Kunst, Bibliotheek Eemland en Theater De Lieve Vrouw regelmatig films op het programma gezet. Houd de website en social media in de gaten!

Locatie:

Film?Bioscoop
ICOON Theater
Leeghwater
Amersfoort

Tijdstip:

30-12-2020 14:30
02-01-2021 20:00

Bekijk ook...