Nieuws

Fietsrondleidingen in 2020 onder voorbehoud

Zoals elke seizoen organiseert het i-Centrum Vathorst ook dit jaar weer gratis rondleidingen (op de fiets) door de wijk. Vanwege de Coronacrisis is er dit jaar helaas nog niet gefietst. Onder voorbehoud staan de volgende rondleidingen gepland op:

Zondag 13-9; Open Monumentendag
Zondag 11-10; De Smaak van Vathorst; fietsen met culinaire stop bij 5 restaurants
(kosten circa € 30,-, excl. drankjes).

Houd de website in de gaten voor de actuele stand van zaken.

De rondleiding start bij het i-Centrum om 16:00 uur en duurt tot ongeveer 17:30 uur.

Tijdens het fietsen door de wijk worden veel vragen beantwoord; zoals wat is er bijzonder aan het stedenbouwkundig plan, de architectuur, het winkelcentrum, het station, waar wordt gasloos gebouwd en hoe werkt dat, hoe zit het met scholen, medische en sportvoorzieningen. Wat is de relatie van Vathorst met andere wijken in Amersfoort zoals Kattenbroek en Nieuwland. Wat zijn de verschillen en overeenkomsten en natuurlijk komt het tijdens het fietsen in je hoofd op: wil ik wonen in Vathorst? Daar moet je zelf antwoord op geven, maar je bent van harte welkom in de leukste en meest veelzijdige nieuwbouwwijk van Nederland!

Wil je meefietsen dan kun je je tot de vrijdag ervoor tot 12.00 uur aanmelden per email: i-centrum@vathorst.com.

Fietsen zijn (indien gewenst) op aanvraag beschikbaar.
Bij slecht weer en/of te weinig aanmeldingen gaat de rondleiding niet door. Er wordt een minimum van 5 deelnemers gehanteerd
Aanmelden: i-centrum@vathorst.com/033-451 10 12

Er zijn geen kosten verbonden aan de rondleiding, behalve aan de Smaak van Vathorst. Bij die excursie moet voor de consumpties worden betaald.

Locatie:

Informatie over de wijk
i-Centrum Vathorst
Veenslagen 2
Amersfoort

Tijdstip:

13-09-2020 16:00
11-10-2020 16:00

Bekijk ook...