Nieuws

Familiefestival bij De Kamers

In de laatste week van de zomervakantie is Theater De Kamers het toneel van een festival voor het hele gezin.  Van 16 tot 20 augustus zijn er activiteiten, voorstellingen, workshops, verhalen, muziek, drankjes en hapjes in feestelijke festivalsfeer.
Het strandterras van Theater De Kamers vormt het decor van het Familiefestival. Met hangmatten, strandstoelen, lampjes, tentdoeken en een containerbar heeft het de sfeer van een kleinschalig festival. Eten en drinken gaat ‘uit het vuistje’ en kinderen kunnen overal spelen.

Beleven, ontdekken en spelen in festivalsfeer
Het familiefestival heeft een gevuld programma. Dagelijks zijn er knotsgekke spelletjes, voorlezen door de bibliotheek, knutselactiviteiten en glittertattoos. Daarnaast wisselt het programma met activiteiten en voorstellingen zoals beweeg- en theaterworkshops, ritjes met de ponykar, voorstellingen van bijvoorbeeld Thijs Borsten, Goochelaar Joost en Abe de Verteller, een diner op het strand, live muziek en nog veel meer. Vrijwel alle activiteiten en voorstellingen zijn gratis. Het hele programma is te vinden op de website van De Kamers.

Samenwerking
Voor het festival werken verschillende organisaties en initiatieven samen. Bzzzonder organiseert het festival. Anja van Dillen, programmeur bij Bzzzonder: ‘Bij Theater De Kamers programmeren we voorstellingen en evenementen waarmee we laten zien dat samenleven en samen opgroeien vanzelfsprekend is. Wij zien bij Bzzzonder dagelijks hoe mooi inclusie is. Daar past dit diverse en laagdrempelige festival perfect in. Iedereen is welkom!’ De Kamers werkt voor het Familiefestival samen met onder meer Natuurboerderij De Brinkhorst, Bibliotheek Eemland, ABC Amersfoort, Buurtbudget Vathorst, Kidsproof
Amersfoort, Kidsproof Plus, NEOS Cultuuronderwijs, de Theatermakerij van Bzzzonder en New Choreographic
Design.

Locatie:

Familiefestival
De Kamers
Wezeperberg 1
Amersfoort

Tijdstip:

16-08-2023 10:00
20-08-2023 16:00

Bekijk ook...