Nieuws

End of Summer feest ‘Verrassend Vathorst’

Zaterdag 27 augustus staat winkelcentrum Vathorst in het teken van het End of Summer feest, met als thema Verrassen en Proeven! Het is een evenement voor de wijk maar ook met deelnemers en ondernemers uit de wijk!

Verrassend Vathorst
Op beide pleinen kan tussen 13:00 en 18:00 uur genoten worden van tal van verrassende, leuke en lekkere activiteiten. Zo kunnen kinderen op het Healthy Plein aan de Leeghwater hun eigen gezonde en lekkere snack samenstellen, een (on)gezonde glittertattoo laten zetten of uit hun bol gaan bij een dansdocent. Nog niet voldoende gesprongen? Dan is er ook nog het Candyland Springkussen! Ballonkunstenaar Patrick van de Ven maakt ondertussen de meest fraaie kunstwerken van ballonnen terwijl de altijd vrolijke Flageolettes de sterren van de hemel zingen en spelen.

Op het Cruquiusplein staat de Kindercocktailbar waar kinderen zelf hun meest fantastische cocktails kunnen samenstellen dus ‘shake it out kids’! Volwassen kunnen gratis meedoen met de VR-experience en ontdekken hoe een lekker hapje gemaakt wordt om vervolgens aan het einde bij het afdoen van de VR-bril dat lekkere hapje voor hun neus te zien staan … eureka!

De mobiele Candy Girls zorgen beslist voor veel ohh’s en ahh’s en vanzelfsprekend willen ze met je op de foto!

Swingende optredens
Ondertussen zorgen o.a. Dolce Beringer en Merle Beuving (beiden bekend van The Voice Kids), Demi van den Bos van de girlband Unity en The Telekids Musicalcrew voor swingende optredens. De Disco Diva’s sluiten de middag af met een explosie aan discohits! Energieke medleys samen met de knallende stemmen van de diva’s maakt het geheel tot een show waarbij niemand stil kan blijven zitten! Een van de Diva’s is Ingrid Simons, verantwoordelijk voor de vrouwenstem ‘Rainbow High in the Sky’ van DJ Paul Elstak en ‘No Time to Waste’.

Maar er is meer; diverse ondernemers presenteren heerlijke hapjes en drankjes en er worden hapjes uitgedeeld door sweet hostesses, er kan een kijkje genomen worden bij Sportschool Good Habbits en bij Bruna is tijdens de demonstratie te zien hoe je de leukste wens- en menukaarten kunt maken. Daarnaast is een aantal mensen uit de wijk op het evenement aanwezig met hun smakelijke en leuke producten. Genoeg ingrediënten dus voor een verrassend en smakelijk feest!

 

Locatie:

Familiefestival
Winkelcentrum Vathorst

Tijdstip:

27-08-2022 13:00
27-08-2022 18:00

Bekijk ook...