Nieuws

Duurzame kerstboom kopen

Na alle feestdagen wil uw kerstboom gewoon weer lekker met zijn wortels in de aarde. Dat is het doel achter de website www.duurzame-kerstbomen.nl van bomenkweker Robert Kroeze. In Amersfoort worden de bomen uitgeleverd en weer ingenomen door de Eemstadboerderij in Vathorst. Normaal gesproken worden kerstbomen bij het afval gezet of op een brandstapel gegooid. Deze duurzame kerstboom wordt weer in de natuur geplant en kan doorgaan met het maken van zuurstof. Goed voor mens en boom dus!
Een uitgelezen moment om eens even een kijkje te nemen bij de tuinderijtak in Vathorst-Hooglanderveen van de Eemstadboerderij. De Eemstadboerderij ontwikkelt duurzame landbouw in Amersfoort. Op de gemeenschapstuinderij telen en verkopen vrijwilligers en medewerkers van leerwerkbedrijf Land in Zicht op ambachtelijke, biologische wijze groenten, bloemen en kruiden. De organisatie is daarom blij met dit initiatief. En dat zij voor iedere uitgeleverde kerstboom een financiële ondersteuning ontvangt, is mooi meegenomen.
Bestel een kerstboom op www.duurzame-kerstbomen.nl en kom deze op 8 december ophalen! Op 5 januari 2019 kunt u de boom weer inleveren.

Koningsbergenweg, achter de Citroengarage.

Locatie:

Verkoop
Eemstadboerderij
Koningsbergenweg
Amersfoort

Tijdstip:

03-12-2018 10:00
05-01-2019 17:00

Bekijk ook...