Nieuws

Dorpsdag Hooglanderveen

Op zaterdag 24 juni vanaf 13:00 vindt voor de 15e keer de gratis toegankelijke Dorpsdag Hooglanderveen plaats op het Disselplein. Op het Disselplein is voor kinderen veel te doen, zoals bungee trampolines, slijm maken, schminken, IPS multisport arena, F1 playseats, kinderspeelparadijs, springkussen, bungee run, boksbal automaat en een kop van jut.
Er komen bekende artiesten optreden, zoals Wesly Bronkhorst, Stef Ekkel, DIEDE en Thimo van Haaren en verschillende deejays. De coverband FANTIX maakt het feest compleet en de nieuwe dansschool Impressive Dance Studio uit Vathorst verzorgt verschillende optredens.

Nieuw is karaokebar Café de Play, waar je samen met vrienden je zangtalent door de speakers kunt laten galmen. En via dorpsdaghooglanderveen.nl kun je je opgeven voor ‘Heel Hooglanderveen Bakt’, waarin iedereen zijn lekkerste en mooiste creatie kan laten beoordelen door de jury, met kans op mooie prijzen.

Verder wordt het Rummikub Kampioenschap voor het 3e jaar gespeeld, waarvoor je je kunt opgeven via de website. Uiteraard ontbreekt de ludieke loterij niet! Met dit jaar niemand minder dan Miss Nederland Ona Moody, met kans op fantastische prijzen van lokale ondernemers, verschillende hoofdprijzen waaronder een weekend weg in een KIA EV6.
Ook maak je kans op kaarten voor het Van Mossel Kia Dutch Open tennistoernooi en voor de finale van Miss Nederland 2023. Kortom, de Dorpsdag Hooglanderveen is een dag vol gezelligheid, vermaak en leuke activiteiten voor jong en oud.

Volg @dorpsdag op Facebook, Instagram, Twitter en TikTok en blijf op de hoogte van alle aankondigingen. Voor meer informatie en het exacte programma: www.dorpsdaghooglanderveen.nl   

Locatie:

Muziekfestival
Disselplein

Vathorst en Hooglanderveen

Tijdstip:

24-06-2023 13:00
24-06-2023 23:55

Bekijk ook...