Nieuws

Beachvolleybaltoernooi SwitchBeach 2022 – De Jubileum Editie

Volleybalclub Switch Hooglanderveen organiseert het beachvolleybaltoernooi SwitchBeach op 1 en 2 juli 2022. Dit jaar belooft het een extra groot feest te worden, Switch Hooglanderveen bestaat inmiddels 50 jaar en SwitchBeach ondertussen alweer 5 jaar!

Switch BuurtBeach – vrijdag 1 juli
Vrijdagavond 1 juli is het zand op het Disselplein gereserveerd voor Switch BuurtBeach. Gezelligheid en sportiviteit staan voorop bij Switch BuurtBeach. Volleybalervaring is niet noodzakelijk, spelplezier wel! Het toernooi start om 19.00 uur en eindigt om circa 22.00 uur. Maak een team van minimaal 4 en maximaal 6 spelers met familie, vrienden en/of buren, of een mix. Hierbij mogen maximaal twee competitiespelers per team meedoen. Tijdens de wedstrijden wordt 4 tegen 4 gespeeld.
Kosten: € 20,- per team.

SwitchBeach – zaterdag 2 juli
Ervaren (beach)volleyballers uit Amersfoort en omgeving zijn op zaterdag 2 juli welkom op het tijdelijke strand in Hooglanderveen. In twee verschillende categorieën (Midden/Hoog) kun je komen strijden om de prijzen. Bij deze wedstrijden wordt 2 tegen 2 gespeeld. Het toernooi duurt van 9.00 tot 18.00 uur. Na afloop van het toernooi staat een heerlijke BBQ gepland, om de dag onder het genot van een hapje en drankje af te sluiten.
Kosten: € 35,- per team.

Schrijf je nu in!
Het belooft dit jaar een fantastisch weekend te worden. Schrijf je daarom nu alvast in, zodat jouw team zeker weten mee kan doen bij SwitchBeach – de Jubileum Editie!

Ga naar de website van de organisatie en schrijf je in!

Locatie:

Sport
De Dissel
Disselplein
Vathorst en Hooglanderveen

Tijdstip:

01-07-2022 00:00
02-07-2022 20:00

Bekijk ook...