Nieuws

Beachvolleybaltoernooi SwitchBeach 2018

De volleybalvereniging Switch Hooglanderveen organiseert ook dit jaar (op 6 en 7 juli) SwitchBeach. Voor dit weekend nodigt Switch Hooglanderveen haar buren – in de breedste zin van het woord – uit voor het strandfeest. Het Disselplein wordt weer volgestort met zand: een heel weekend beachvolleybal voor en door spelers in verschillende leeftijden en niveaus.

Vrijdagavond 6 juli is het Disselplein in Hooglanderveen het podium voor Switch BuurtBeach en zaterdag 7 juli barst het beachgeweld los. Kortom: een weekend beachvolleybal voor en door volleyballers van alle leeftijden en van elk niveau. Meld je snel aan voor jouw beachtoernooi via www.switchbeach.nl!

Switch BuurtBeach – vrijdag 6 juli
Gezelligheid en sportiviteit staan voorop bij Switch BuurtBeach. Volleybalervaring is niet noodzakelijk. Het toernooi start om 19.00 uur en eindigt om circa 22.00 uur. Maak een team van 4-6 spelers met familie, vrienden en/of buren, of een mix, en schrijf in op www.switchbeach.nl. Er mag één competitiespeler per team meedoen. Kosten: € 7,50 per team.

SwitchBeach 2018 – zaterdag 7 juli
Ervaren (beach)volleyballers uit Amersfoort en wijde omgeving, zijn op zaterdag welkom op het tijdelijke strand in Hooglanderveen. In drie verschillende categorieën (Laag/Midden/Hoog) strijden zij om de prijzen. Het toernooi duurt van 10.00 tot 18.00 uur. Kosten: € 30,- per team.

Kijk op de website voor meer informatie en voor het aanmelden van een van de toernooien.

Locatie:

Sport
De Dissel
Disselplein
Hooglanderveen 3829 MD

Tijdstip:

06-07-2018 19:00
07-07-2018 18:00

Bekijk ook...