Nieuws

3e ViVa Vathorst Grachtenfestival met Nielson

Op 8 juni staat het derde Viva Vathorst Grachtenfestival gepland, in het water van de Durgerdamhaven in Laak 3!

Het festival is van 13:00 tot 23:00 uur en gratis toegankelijk. Op de kades staan foodtrucks en barretjes en er is een festivalmarkt. Kom vooral met je rubberen boot, opblaasboot, sloepje of waterfiets! Het podium wordt gebouwd op het water tussen de Durgerdamhaven en Terschellingkade. Dit jaar wordt aan het podium een catwalk toegevoegd. Hier gaat in de middag de rode loper uit voor ViVa Fashion, een modeshow met kleding van de winkeliers uit Amersfoort. De kleding wordt geshowd door modellen uit de buurt.

Daarna is het de beurt aan jong talent. In samenwerking met Amateurkunst033 maakt de POPmakers Talentenband zijn debuut. Meedoen met deze band kan nog. Kijk hiervoor op www.popmakers.nl. 

Verder staat onder andere een didgeridooworkshop op het programma en de Lions Club Vathorst organiseert een badeendjesrace om geld in te zamelen voor een goed doel. In de avond gaat het programma verder met de Amersfoortse hippieband Concours Hippique en het ‘bluesdiamantje’ Emily Hill. Het wordt weer een fantastische, muzikale dag met veel jong talent en gevestigde artiesten. En hoofdact Nielson sluit de dag af vanaf 22.00 uur!! Kijk voor het hele programma op de website van de organisatie.

Het wordt weer ouderwets gezellig in de wijk. Dus zet 8 juni in je agenda en zorg dat je erbij bent!


Nielson

Locatie:

Muziekfestival
Durgerdamhaven/Terschellingkade

Vathorst

Tijdstip:

08-06-2024 13:00
08-06-2024 23:00

Bekijk ook...